Melikgazi Belediyesinden yeni yılda yeni araçlar

Melikgazi Belediyesinden yeni yılda yeni araçlar

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, daha etkin, verimli ve seri hizmet sunabilmek amacıyla yeni yılın ilk araçlarını hizmete...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, daha etkin, verimli ve seri hizmet sunabilmek amacıyla yeni yılın ilk araçlarını hizmete sunduklarını bildirdi.

Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, yeni alınan araçlarla hizmetlerin daha etkin, verimli ve kısa sürede gerçekleşeceğini belirtti.

Melikgazi sınırlarının her geçen gün büyüdüğünü ve semtler arasında mesafenin artığını, bundan dolayı yeni araçlar alarak, hizmeti vatandaşlara bire bir sunduklarını ifade eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Melikgazi'de yerleşim alanı büyümekte ve nüfusu da artmaktadır. Dolayısıyla her hizmet verilen alan ile birey sayısı da artmaktadır. İlçe sınırları içinde 81 mahallemiz bulunmaktadır. Geniş bir alanda daha etkin ve verimli hizmet için teknolojinin her türlü yeniliklerini ve araçlarını kullanıyoruz. Daha kısa sürede daha çok alanda temizlik çalışması yapabilmek, hem zamandan hem yakıttan tasarruf sağlamak adına son teknoloji ile donatılmış olan 14,5 ton kapasiteli 2 çöp toplama kamyonu ile 12 tonluk vidanjör kamyonu alınarak, araç parkını büyüttük."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler