Melek Mosso konseriyle tepki çeken AK Partili Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel görevden alındı

Melek Mosso konseriyle tepki çeken AK Partili Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel görevden alındı

Melek Mosso konseri ısrarıyla AK Partili seçmenin tepkilerinin odağı olan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel görevden alındı. Yüksel’in yerine Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar göreve getirildi

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi AK Partili kadınlara küfreden CHP'li bir kadını "idol" edinen ve konserinde el hareketi yapan Melek Davarcı (Mosso) tüm tepkilere rağmen Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Uluslararası 57'nci Kiraz Festivali'nde konsere davet edildi.

AK Partili seçmenin yoğun tepkilerine rağmen yapılan konserde Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile sarılarak şarkılar söyleyen Mosso'nun sahne alması büyük infiale yol açtı.

mossoo.jpg

İptal edilmesi beklenen konserde, sahneye çıkan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'in Mosso ile verdiği samimi pozlar tepkilerin odağı oldu.

Ünlü sanatçı Melek Mosso sahnede özür diledi: “Helalleşmek istiyorum”

AK Parti tabanının büyük tepki verdiği konserin ardından AK Partili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Milletimizin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiği' vurgusunu göz önünde bulundurarak, konseri iptal etmenin, toplumsal ayrışmayı körükleyen bir eylem olacağı, farklı polemiklere zemin hazırlayacağı düşüncesiyle etkinliğe devam etme kararı aldık" ifadeleriyle kendisini savunmuştu.

Resim

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Genel Merkez tarafından görevden alındı. Yerine Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar göreve getirildi.

mosso-secim.jpg

Melek Mosso seçim öncesi AK Partililere küfür eden kadın kombini ve konserinde kullandığı ifadeler nedeniyle AK Partili seçmenlerden büyük tepki almış, sosyal medyada binlerce vatandaş Süleymanpaşa Belediyesi ve Balkanı Cüneyt Yüksel'i etiketleyerek konserin iptal edilmesini istemişti. Paylaşımları yorumlara kapatan belediyenin konseri iptal ettiği de iddia edilmişti.

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum