Mekke ve Medine'de şiddetli yağış yolları göle çevirdi! Kabe'de yağmur altında tavaf

Medine'de şiddetli sağanak yağışlar nedeniyle yollar sular altında kalırken, Mekke'de ise müslümanlar yağmur altında tavaf etti. Kabe'de şimşek ve yağmur altında tavaf anları böyle görüntülendi..

Suudi Arabistan'ın Medine kentinde etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle yollar sular altında kaldı. Yağışın etkili olduğu Mekke'de ise Müslümanlar yağmur altında tavaf etti.

YOLLAR GÖLE DÖNDÜ
Suudi Arabistan'ı etkisi altına alan şiddetli yağışlar, Mekke'deki Mescid-i Haram ve Medine'deki Mescid-i Nebevi'de de etkili oldu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Medine'deki birçok yolun sular altında kaldığı ve araçların ilerlemekte güçlük çektiği görüldü.

YAĞMUR ALTINDA TAVAF ETTİLER
Sağanak yağışın etkili olduğu Mekke'de de yüzlerce Müslüman yağmur altında tavaf etti.

MEKKE SİVİL SAVUNMA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN KAZA VE SEL UYARISI

Mekke Sivil Savunma Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, halka olumsuz hava koşullarından dolayı meydana gelebilecek kazalara ve ani sellere karşı önlem almaları ve alçak yerlerden kaçınmaları uyarısında bulunuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.