Mehmetçik, sel felaketinin neden olduğu zorlu şartlarda da vatandaşın yanında

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Mehmetçiğin sel felaketinin neden olduğu zorlu şartlarda da yardım faaliyetlerini aralıksız sürdürdüğünü açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Mehmetçiğin sel felaketinin neden olduğu zorlu şartlarda da yardım faaliyetlerini aralıksız sürdürdüğünü belirtti.

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Her durum ve şartta milletimizin yanındayız! Depremin ilk gününden itibaren milletimizin yanında olan Mehmetçik, sel felaketinin neden olduğu zorlu şartlarda da yardım faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor" denildi.

MSB tarafından yapılan bir diğer paylaşımda, "20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığımızın selde mahsur kalan vatandaşlarımızın tahliyesi için Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde kurduğu yaya geçiş köprüsü ile şu ana kadar 113 vatandaşımızın tahliyesi gerçekleştirildi" ifadeleri kullanıldı.

Resim

Bitlis’te konuşlu 10’uncu Komando Tugayımız, Adıyaman’da hasar tespit çalışmalarına destek görevinin yanı sıra bölgede selden etkilenen vatandaşlarımızın da yardımına koştu.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.