Mehmetçiği duygulandıran destek

Mehmetçiği duygulandıran destek

Ankara'daki bir lisenin öğrencileri evlerinde hazırladıkları yiyecekler ile yazdıkları duygu dolu mektupları Hakkari'de terörle mücadelede büyük başarı sağlayan Jandarma Özel Harekat personeline gönderdi- Bir öğrencinin mektubundan:- "Ülkemizi korumak içi

HAKKARİ (AA) - Ankara Ankara Mehmet Zakir Ekni Anadolu Lisesi öğrencileri, lise öğrencileri evlerinde hazırladıkları pasta, kek, börek, tatlı ve sarma gibi yiyecekler ile yazdıkları duygu dolu mektupları Hakkari'de terörle mücadelede büyük başarı sağlayan Jandarma Özel Harekat personeline ulaştırdı.

Yiyecekleri yerken bir yandan da el yazısıyla yazılan, üzerinde asker ve Türk bayrağı resimleri bulunan mektupları okuyan güvenlik güçleri, duygusal anlar yaşadı.

Bir öğrencinin Mehmetçiğe yazdığı mektupta şu ifadeler yer aldı:

"Merhabalar... Bu mektup okunurken kapalı ve sıcak bir ortamda olduğunuzu düşünüyor ve seviniyorum. Zira ülkemizi korumak için yağmurda, karda, soğukta, güneş altında nöbet tuttuğunuzu biliyorum. Bizler sizlerin sayesinde güven içinde yataklarımızda uyuyoruz. Sizler için küçük bir tebessüm yaratmak istedik. Kendi ellerimizle börekler, çörekler yapmaya çalıştık. Belki sizin annenizin elinde değil ama bu da bizim annelerimizin elinden. Umarım yerken kısa bir mola verip biraz dinlenir ve kendinizi evinizde gibi hissedersiniz.

Kardeşlerinizden uzaktasınız ama onlar gibi sizi düşünen biz kardeşleriniz olduğunu da unutmayın. Sizin sayenizde biz sıralarımızda oturup huzur içinde ders dinleyebiliyoruz. Karada, denizde, havada, sınırda, şehirde, dağda her yerde sizler varsınız. İyi ki varsınız. Sağlığınızın yerinde olduğu güzel günler diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :