Mehmetçiğe "kan bağışı" ile destek

Mehmetçiğe "kan bağışı" ile destek

Edirne'de, "Mehmetçiğe Kanımız Feda Olsun" sloganıyla Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla kan bağış kampanyası düzenlendi- Edirne Belediye Başkanı Gürkan:- "Allah, askerimizin yanında olsun, ayağına taş değdirmesin. İnşallah vatanımızın birliği

EDİRNE (AA) - Edirne Belediyesi, "Mehmetçiğe Kanımız Feda Olsun" sloganıyla Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla kan bağış kampanyası düzenledi.

Edirne Belediyesi ve Türk Kızılayı Edirne Şubesi iş birliğinde eski nikah salonunda gerçekleşen etkinlikte, belediye personeli kan verdi.

Belediye Başkanı Recep Gürkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'nda ihtiyaç halinde, destek olmak amacıyla kan bağış kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesinde Afrin'de, Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için hain terör örgütlerine karşı harekat yürüttüğünü belirten Gürkan, şöyle devam etti:

"Kahraman Mehmetçiğimiz, kınalı kuzularımız orada mücadele veriyor. Cephede şehit olan tüm askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Edirne Belediyesi olarak başkanından tüm personeline kadar milli gururumuz olan Türk Kızılayı ile kan bağış kampanyası düzenledik. 'Mehmetçiğe Kanımız Feda' sloganıyla bu bağış kampanyasını gerçekleştiriyoruz. Allah, askerimizin yanında olsun, ayağına taş değdirmesin. İnşallah vatanımızın birliği için yapılan bu harekat başarılı olacak ve tüm askerlerimiz burunları dahi kanamadan evlerine dönecek."

Mehmetçiğe destek amacıyla kan bağışı yapan belediye personeli Gizem Arı da Türk ordusunun her zaman yanında olduklarını dile getirdi.

Kan bağış kampanyasında, bin ünite kan toplanması ön görülüyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :