Mehmet Topal, Petrolul Ploiesti'deki İlk Basın Toplantısında İddialı Konuştu

Mehmet Topal, Petrolul Ploiesti'deki İlk Basın Toplantısında İddialı Konuştu

Romanya Ligi ekiplerinden Petrolul Ploiesti'nin yeni teknik direktörü Mehmet Topal, yeni kulübündeki ilk basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Bizim...

Romanya Ligi ekiplerinden Petrolul Ploiesti'nin yeni teknik direktörü Mehmet Topal, bugün düzenlenen basın toplantısında hedeflerini ve projelerini açıkladı. İlk teknik direktörlük deneyimini yaşayacak olan Topal, Petrolul Ploiesti ile 2-3 yıl içinde şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti.

"Büyük Bir Onur"

Topal, Petrolul Ploiesti'deki yeni görevinin kendisi ve ailesi için büyük bir onur olduğunu vurguladı. Topal, "Çok köklü bir kulübe geldiğimi biliyorum. Hedeflerimizi, projelerimizi tartıştık, konuştuk. Hem ben hem kulüp açısından istenilen bir seviyeye ve ortama geldik. Hayatımda çok büyük hocalarla çalışma fırsatı buldum ve bu işi uzun zaman üst seviyede yapmaya çalıştım. Teknik adamlık kariyerimde de hedefim aynı olacak" dedi.

"1 Haftadır Uyumuyoruz"

Romanya futbolunu ne kadar tanıdığıyla ilgili soruya cevap veren genç teknik adam, "Ülkemize çok fazla gelen Rumen var. Aslında birbirimize çok uzak ülkeler değiliz. Dürüst olmam gerekirse daha önce Romanya Ligi'ni çok fazla takip edemedim. Ama birçok şeyden haberimiz var. Buraya gelmeden önce hem ligi, hem takımı, hem oyuncuları tanımak adına 1 haftadır uyumuyoruz" ifadelerini kullandı.

"Koşan, Mücadele Eden Bir Takım"

Topal, hayal ettiği oyun tarzını anlatarak şampiyonluğu kovalayacaklarını belirtti: "Koşan, mücadele eden bir takım olacak ama bunu oyununa yansıtarak yapacak. Hedefimiz bu sene play-off'lara kalıp şampiyonluğu kovalamak olacak. 2-3 yıl içinde bu duyguyu yaşamak ve şehre de yaşatmak istiyoruz. Hayatımda hiçbir zaman hedefi olmayan gemiye binmedim."

"Unai Emery, Örnek Aldığım Bir İsim"

Eski hocası Unai Emery hakkında konuşan Topal, "Her zaman her yerde söylüyorum antrenörlük olarak örnek aldığım ilk isimlerden birisi Unai Emery. Sürekli de konuşuyoruz zaten" dedi. Takımı ufak dokunuşlarla istedikleri seviyeye çıkaracaklarını belirten Topal, "Ekip, istenen seviyeye çok yakın. Bizim istediklerimize oyuncuların vereceği reaksiyon çok önemli" şeklinde konuştu.

"Kalbimin Sesini Dinledim"

"Mourinho ile beraber çalışmak varken kim gelip de Romanya'da Petrolul'un başına geçer?" sorusuna cevap veren Topal, "Bu tür haberler de çıktı ama ben hayatımda hep kalbimin sesini dinledim. Her zaman bu işe bireysel anlamda kendim başlamak istedim" dedi.

"UEFA Konferans Ligi Hedefimiz"

Takımı bu sezon UEFA Konferans Ligi'ne taşıma hedefi olduğunu belirten Mehmet Topal, "1 haftadır UEFA Konferans Ligi'ne nasıl kalacağımızı düşünüyoruz. Bizi neyin karşılayacağını çok iyi bilerek geldik buraya. Bilmediğim işlerin altına imzamı asla atmam" ifadelerini kullandı.

Basın toplantısının ardından Mehmet Topal ile resmi sözleşme imzalandı ve Topal, ilk antrenmanına çıkmak üzere sahaya yöneldi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.