Mehmet Akif İlkokulu öğrencileri yıl sonu etkinliği düzenledi

Mehmet Akif İlkokulu öğrencileri yıl sonu etkinliği düzenledi

SİVAS (AA) - Sivas Mehmet Akif İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri, yıl sonu etkinliği düzenledi.Okulun gösteri salonunda tertiplenen etkinliğe Okul Müdürü...

SİVAS (AA) - Sivas Mehmet Akif İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri, yıl sonu etkinliği düzenledi.

Okulun gösteri salonunda tertiplenen etkinliğe Okul Müdürü Muzaffer Yuvacı, 4-A Sınıf Öğretmeni Bahattin Bektaş, okul öğretmenleri ve aileler katıldı.

Hüzün ve mutluluğu bir arada yaşadıklarını aktaran sınıf öğretmeni Bahattin Bektaş, "Bu ramazan ayında vakit ayırarak gösterimize geldiğiniz için siz velilerimize çok teşekkür ederim. Dört yıl önce ürkek ve korkak adımlarla okulumuza başlayan çocuklarımız. Bugün o dört yılın sonunda okulumuzdan mezun olup gidiyorlar. Bu süre zarfında gerçekten çok güzel anılarımız oldu. Bu başarılarını da sene sonunda ödüllendirmek istedik." ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Muzaffer Yuvacı, ise güzel bir eğitim öğretim yılını geride bıraktıklarını belirterek, "Bugün hem mutluluğu ve ayrılığı ikisini bir arada yaşayacağız. Çocuklarımız artık büyüdüler. 4'üncü sınıfı bitiriyorlar. Bizim sizden istediğimiz, çocuklarınızı kendi istedikleri okullara göndermeniz. Sizin istediğiniz değil de çocuklarınızın istediği okul çok önemli." dedi.

Daha sonra sahneye çıkan öğrenciler davetlilere çeşitli gösteriler sundu. Program sonunda sınıf öğretmeni Bektaş, öğrencilere üzerinde fotoğrafları bulunan madalya armağan etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler