MEGA öğrencileri Konya geneli yarışmalara damga vurdu

MEGA öğrencileri Konya geneli yarışmalara damga vurdu

Meram İlçe Belediyesi'nin ödüllü eğitim projesi MEGA, Konya genelinde öğrencilerin başarı grafiğini yükseltiyor.

Konya Meram, MEGA Projesiyle Eğitimde Yeni Başarılar Kazanıyor

Konya'nın merkezinde bulunan Meram İlçe Belediyesi, eğitimde çığır açan bir proje olan MEGA (Meram Gelişim Akademisi) ile öğrencilerin başarı hikayelerine imza atıyor. Bu proje kapsamında, "Haydi Bil Bakalım Yarışması" ve akıl zeka oyunları gibi etkinliklerde yer alan öğrenciler, ilçeyi gururlandıran başarılarıyla dikkatleri üzerlerine çekiyorlar.

MEGA öğrencileri Konya geneli yarışmalara damga vurdu

Meram Öğrencilerinden Gurur Veren Başarılar

Konya genelinde düzenlenen "Haydi Bil Bakalım Yarışması'nda" Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu, 31 ilçe arasında birinci olarak büyük bir başarı elde etti. Ayrıca, MEGA öğrencileri Konya 5. Akıl ve Zeka Oyunları yarışmalarında da dikkat çekici sonuçlar aldılar. Meram ilçesi olarak 1 il birinciliği, 2 il ikinciliği, 2 il üçüncülüğü ve 2 il dördüncülüğü elde ederek takım halinde Konya'da ikinci oldular.

MEGA Projesi: Yeni Nesil Eğitim Yaklaşımı

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, başarılı öğrencileri ve onların destekçilerini tebrik ederken, MEGA Projesi'nin önemine vurgu yaptı. Projede, ahlaki karakter eğitimi öncelikli olmak üzere bilim, sanat, yaşam, doğa, sağlık ve spor gibi alanlarda eğitimler veriliyor. Başkan Kavuş, "MEGA ile çocuklarımıza başarı kapılarını açıyoruz. Bugün elde ettiğimiz başarılar, geleceğe güvenle bakmamızı sağlıyor." dedi.

MEGA öğrencileri Konya geneli yarışmalara damga vurdu

Geleceğe Güvenle Bakış: MEGA Projesi

MEGA Projesi, her yıl 75 bin öğrenciye eğitim fırsatı sunarak gelecek nesillerin yetişmesine katkı sağlıyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, projeden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ilçenin başarılarla dolu bir geleceğe adım attığına inancını belirtti. Hem çocuklara hem de eğitimcilere güvenlerinin tam olduğunu ifade eden Başkan Kavuş, "MEGA ile geleceğimiz aydınlık." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.