Medova Hastanesi, Şehitlerimizi Andı

Medova Hastanesi, Şehitlerimizi Andı

Medova Hastanesi 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle, şehitlerimizin aziz hatıralarını yad etmek için bir program düzenledi.

Medova Hastanesi 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle, şehitlerimizin aziz hatıralarını yad etmek için bir program düzenledi.

Hastanenin ana giriş alanında halka açık düzenlenen ve Medova Hastanesi Diyanet İşleri Görevlisi Osman Okutan tarafından okunan Kuran'ı Kerim ve Hatm-i Şerif duasıyla başlayan programda, katılımcılara helva ikramında bulunuldu.

Program ile ilgili bir açıklama yapan Medova Hastanesi İcra Kurulu Üyesi ve Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca, "Milletlerin hayatlarında önemli dönüm noktaları vardır. 15 Temmuz da bizim milletimiz için tam öyle bir gündür. Geçmişini unutan milletler nesillerini ve ülkelerini geleceğe taşıyamazlar. O gece Milletimiz önce hüznü sonra buruk ta olsa zafer ve mutluluğu yaşadı. Hainlerin maskeleri Allah'ın yardımı, millete önderlik eden başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere siyasi partilerimizin kararlılığı ile kısa sürede düştü, memleketimiz önemli bir badireyi atlattı. Bizler, Medova Ailesi olarak bu günü hafızalara nakşetmek ve gelecek nesillere aktarabilmek adına bir etkinlik düzenledik. Etkinliğimizde, ajanslarımızca ve foto muhabiri arkadaşlarımızca çekilen sembol fotoğraflardan oluşan bir fotoğraf sergisi gezilecek. Fotoğraflar, hastanemiz lobisinde bir hafta süreyle sergilenecek olup hastanemize gelen hastalar ve ziyaretçiler tarafından gezilebilecektir. Ben bu vesileyle, canlarını bu vatana feda etmiş tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de sağlık ve sıhhat içerisinde uzun ömürler temenni ediyorum. Allah bu millete 15 Temmuz benzeri günleri bir daha yaşatmasın" dedi.