MAZLUMDER Konya: Her alçak saldırı Kâbe'yi daha da güçlendirir

MAZLUMDER Konya: Her alçak saldırı Kâbe'yi daha da güçlendirir

MAZLUMDER Konya Şube Başkanı Argun, Boğaziçi Üniversitesi bahçesinde Kâbe resminin yere serilerek hakaret edilmesini kınayarak: Saldırdıkları kutsalın önemine ve oluşturdukları huzursuzluğun maliyetine denk bir ceza ile cezalandırılmalarını talep ediyoruz

MAZLUMDER Konya Şubesi Başkanı Derviş Argun, Boğaziçi Üniversitesi bahçesinde Kâbe resminin yere serilerek hakaret edilmesiyle ilgili olarak, "Bu kadar bile isteye yapılan hakaret ve tahrik, hiç bir masumiyet taşımaz ve hiç bir "insan hakkı" kisvesi ile kamufle edilemez. Saldırdıkları kutsalın önemine ve oluşturdukları huzursuzluğun maliyetine denk bir ceza ile cezalandırılmalarını talep ediyoruz" dedi.

MAZLUMDER Konya Şubesi Başkanı Derviş Argun, Boğaziçi Üniversitesi bahçesinde Kâbe resminin yere serilerek hakaret edilmesine ilişkin bir açıklama yayınladı.

Argun açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Boğaziçi Üniversitesine atanan rektörü protesto görünümü altında başlayan ve bu içerikle hiç alakası olmayacak şekilde LBGT sapkınlığının teşhirine dönüşen vandallık, şimdi de inançlara ve kutsal mabet Kâbe'ye hakaret ile gündeme gelmeye devam etmektedir.

Âli İmran Suresi 96. Ayetinde, Kâbe'nin yeryüzünde kurulan ilk ev ve ilk mabet olduğu açıkça belirtilmektedir. Yine, Kur'an-ı Kerim'de Kabe, yeryüzünde "Allah'ın evi" olarak anılan tek yerdir.

Eylemleri gerçekleştirenler ve bunların içerisinde bulunan sapkın tercih sahiplerinin Kâbe'nin kutsallığını bilmiyor olmaları düşünülemez. Zira Anadolu halkı içerisinden çıkan ateistler dahi, Kâbe'nin genel olarak Müslümanlar ve Türkiye halkı için ne anlam ifade ettiğini çok iyi bilir. Dolayısıyla bile isteye yapılan bir hakaret ve tahrik söz konusudur.

Bu kadar bile isteye yapılan hakaret ve tahrik, hiç bir masumiyet taşımaz ve hiç bir "insan hakkı" kisvesi ile kamufle edilemez.

Ülkeyi yönetenlerin dini referanslara vurgusunu fırsat bilerek, siyasetçilere, yöneticilere, bürokratlara... yönelik düşündüğü her itirazını, İslâm dinine hakaret için fırsat bilmek son dönemlerin yaygın davranışı şekline dönüşmüştür.

Hukuk içinde veya -bedelini ödemeyi göze alması kaydıyla- hukuk dışında siyasetçiye, idareciye, bürokrata... muhalefet yapmak, insanların kendi tercihidir. Ama onları bahane ederek dine ve dindarlara saldırma hakkına kimse sahip değildir. Bu dini korumakla yükümlü olanlar tüm Müslümanlar, dinin sahibi ise Yüce Rabbimizdir.

Kâbe, tarih boyunca sayısız alçak saldırıya uğramıştır. Her seferinde saldıranlar yok olup gitmiş ama Kâbe tüm ihtişamı ile kıble olarak varlığını devam ettirmektedir. Bu saldırıdan da Kâbe ve onu kıble bilenler daha güçlenerek çıkacaktır.

MAZLUMDER olarak, bu çirkinliğe bilmeden alet olan gençler var ise onları derhal yanlıştan vazgeçmeye çağırırken, bile isteye hakareti yapan ve destekleyenlerin ise, saldırdıkları kutsalın önemine ve oluşturdukları huzursuzluğun maliyetine denk bir ceza ile cezalandırılmalarını talep ediyoruz. Bu yapılan bir alçaklık, yapanlar da Ebrehe yüzlü, donunu çekmekten aciz aşağılık LBGT'ci sapkınlardır.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.