MAZLUMDER Konya Başkanı Argun: Vesayet ve darbe özlemlerinize karşılık bulamayacaksınız

MAZLUMDER Konya Başkanı Argun: Vesayet ve darbe özlemlerinize karşılık bulamayacaksınız

MAZLUMDER Konya Şubesi Başkanı Argun, 103 Emekli Amiral tarafından kaleme alındığı belirtilen darbe özlemi metnine karşı sert tepki gösterdi. Argun: 'emekli amiralliğin' özellikle vurgulanmasının siyasi iktidara namlu göstermekten başka  açıklaması yoktur

MAZLUMDER Konya Şubesi Başkanı Derviş Argun, 103 Emekli Amiral tarafından kaleme alındığı belirtilen darbe özlemi metnine karşı sert tepki gösterdi.

MAZLUMDER Konya Şubesi Başkanı Derviş Argun yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Tamamen sivil iktidarın politikalarına karşı darbe iması yapan 103 Emekli Amiralin açıklamaları, vesayet özlemcisi darbecilerin eski alışkanlıklarından hiç vazgeçmediklerini bir kez daha ortaya koymuştur.

'Emekli Amiral' vurgusu ne için yapılmaktadır?

Sivil bir vatandaş olarak herkes iktidarın politikalarını eleştirebilir. Bu politikalara karşı bildiri de yayınlayabilir. Ama bir makam ve mevki olmayan "emekli amiralliğin" özellikle vurgulanmasının siyasi iktidara namlu göstermekten başka  açıklaması yoktur.

Politikalarını halka sunmuş, halkın desteğini almış ve halkın oyları ile seçilmiş iktidara karşı gösterilen bu tavır hiç şüphesiz  halka karşıdır.  Neticede bu bildiri ile amaçlanan da korkutup sindirerek halkı dizayn etme çabasıdır.

15 Temmuz ile Türkiye'de darbeler tarihini kapattı

Daha önce defalarca örneğini gördüğümüz, yaşadığımız Türkiye darbeler tarihi, en son 15 Temmuz hainliği olup halkın püskürtmesi ile sona ermiştir. 15 Temmuz ile Türkiye'de darbeler tarihinin açılmacasına kapandığına inanmak istiyoruz. Tüm darbeciler bunu böyle bilmelidir. Hükümetin de bu hadsizlikleri bitirecek, caydırıcı bir önlemi ivedi bir biçimde alma mecburiyeti vardır.

Mazlumder, tüm dünyada halka rağmen halkı baskılayan ve dizayn etmeye kalkan darbelere karşı olduğunu kuvvetli bir şekilde vurgularken, adı geçen darbe bildirisine karşı sivil iradenin yanında olduğunu belirtmeyi,  hukukun gereği ve varlığının tabi sonucu gördüğünü ilan eder.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum