Mazlum çocuklar için bir kutu çikolata bayram oluyor!

Mazlum çocuklar için bir kutu çikolata bayram oluyor!

Ülke ve dünya genelinde mazlumların yardımına koşan Türkiye Diyanet Vakfı, bu bayram da savaş mağduru çocukları sevindirdi. Miniklerin çikolata ve kekleri kutularla kucaklaması ve gözlerindeki mutluluk ifadesi objektiflere böyle yansıdı

Türkiye ve dünya genelinde mazlumların yardımına koşan Türkiye Diyanet Vakfı Suriye'de de savaş mağduru ailelerin geleceğini imar ediyor.

Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, çalışmaları yerinde inceleyerek öğrencilerle sohbet edip çeşitli hediyeler verdi.

Ali Erbaş, TDV'nin, Suriye'nin İdlib şehrindeki insani yardım ve eğitim çalışmalarını incelemek ve yetim kamplarını ziyaret etmek üzere bölgeye ziyarette bulundu.

Resim

Kilis Müftülüğü ve TDV Kilis Şubesi organizasyonunda hayırseverlerimiz ve DİTİB’in destekleriyle Suriye’de savaş mağduru ailelere ve Kilis’teki ihtiyaç sahiplerine bayramlık kıyafet ve gıda yardımı ulaştırdık. Kardeşlerini unutma

Resim

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Prof. Dr. Ali Erbaş, Vakfımızın Suriye'de yürüttüğü İyilik Konutları'nda incelemeler yaparak, savaş mağduru aileler ve yetimlerle bir araya geldi.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.