Mayın patladı: Bir şehit

Mayın patladı: Bir şehit

Mayın patlaması sonucu bir er şehit oldu...

Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Çırpılı köyü kırsal kesiminde terör örgütü PKK üyelerince döşenen mayının patlaması sonucu bir er şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre, Çırpılı köyü kırsal kesiminde terör örgütü PKK üyelerince döşenen mayın patladı.

Patlamada jandarma er Fevzi Tekir şehit oldu.

Şehit Tekir'in cenazesinin Manisa'ya gönderileceği bildirildi.

Bölgede operasyonların sürdürüldüğü belirtildi.

SİİRT VALİLİĞİ, PATLAMANIN YOL GÜVENLİĞİ SAĞLANMASI İÇİN YAPILAN ÇALIŞMA SIRASINDA MEYDANA GELDİĞİNİ BİLDİRDİ

Siirt Valiliği, bir erin şehit olduğu mayın patlamasının yol güvenliği sağlanması için yapılan çalışma sırasında meydana geldiğini bildirdi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Eruh'un Çırpılı köyü Jandarma Karakol Komutanlığınca bugün saat 08.05 sularında yol güvenliğinin sağlanması için yapılan çalışmalar sırasında terör örgütü PKK tarafından daha önceden tuzaklanmış patlayıcı maddenin infilak ettiği belirtildi.

Patlamada jandarma komando er Feyzi Tekeş'in şehit olduğu kaydedildi.