Max Kruse Türkiye'den ayrıldıktan sonra golü attı! Evlilik teklifi sonrası ismi en çok aranan kişi Dilara Mardine oldu!

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Almanya forması giyen eski Fenerbahçeli futbolcu Max Kruse, kız arkadaşı Dilara Mardine'ye Kürtçe evlilik teklifinde bulundu.

Almanya forması ile 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda mücadele eden Max Kruse, ilginç bir ana imza attı. Max Kruse, Almanya’nın Suudi Arabistan’ı 3-2 mağlup ettiği maçın ardından kız arkadaşına canlı yayından evlenme teklif etti.

Galip geldikleri mücadelenin ardından kameralar karşısında geçerek ‘Kız arkadaşıma bir mesajım var’ diyen Kruse, formasının altındaki tişörtü çıkardı ve altında Kürtçe yazılmış “Ez ji te hez dikim. Tu dixwazî bi min re bizewicî?” (Seni seviyorum, benimle evlenmek ister misin?) yazısı görüldü.

Dizlerinin üzerine çökerek evlenme teklifini gerçekleştiren Kruse’un sevgilisi Dilara Mardine’nin de bu sürpriz karşısında çok şaşırdığı ve teklifi kabul ettiği öne sürüldü.

Alman basınında yer alan haberlerde, Dilara Mardine’nin söz konusu teklifi kabul ettiği öne sürüldü. Alman futbolcu Maximilian Kruse’un Dilara Mardine'ye canlı yayında yaptığı evlilik teklifi, sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı.

2019-2020 sezonunda Fenerbahçe’de görev alan Union Berlinli Kruse, 23 maçta 7 gol atmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.