Masumlar Apartmanı'nın 'Safiye'sine benzetilmişti! Çamaşır suyunun dağıttığı aileyi Esra Erol toparlıyor

Masumlar Apartmanı'nın 'Safiye'sine benzetilmişti! Çamaşır suyunun dağıttığı aileyi Esra Erol toparlıyor

Gaziantep’te yaşayan 46 yaşındaki 3 çocuk babası Hasan Güneş'in 26 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Fatma'yla ilgili sözleri milyonları ekranlara kilitlemişti. Sığıntı muamelesi gördüğü için evden ayrılan adam Esra Erol'dan yardım istedi

"Karım çamaşır suyunu benden daha çok seviyor" diyerek milyonları ekrana kilitleyen adamın yardım çağrısına cevap veren televizyon programcısı Esra Erol, temizlik takıntısı olan Hasan Güneş’in eşi Fatma Güneş’i buldu.

“Esra Erol’da” programına katılan Hasan Güneş, eşi Fatma Güneş’in aşırı temizlik takıntısı olduğunu, evinde dilediği gibi hareket edemediğini, sığıntı muamelesi gördüğünü ve 26 yıllık eşinin 3 çocuğunu da alarak 1,5 ay önce evi terk ettiğini söyleyerek, bulunması için Esra Erol’dan yardım istedi.

ÇAMAŞIR SUYUNU BENDEN DAHA ÇOK SEVİYOR

Gaziantep’te yaşayan 46 yaşındaki 3 çocuk babası Hasan Güneş “ 26 yıllık eşim Fatma Güneş’in ağır derecede bir temizlik takıntısı var. Her gece saat 12’den sabah 7 ye kadar sürekli evi temizler. Akşam eve geldiğim zaman iki elimi de havaya kaldırıp evin içinde hiçbir yere dokunmadan doğru banyoya giderdim. Hatta şampuanı alıp döküyordum, Hasan bu yetmez bir daha dök diyordu. Kaç defa ağzına kadar dolu şampuanı bitirdim. Benim temiz olduğuma inanmıyorsun” dedi bu sözleri ile milyonları ekrana kilitledi.

Eşine ulaşamayan adam her şeye razı oldu

“Eşini her yerde arayan ama bir sonuç alamayan Hasan Güneş, “seni çok seviyorum, ölene kadar seveceğim. Sen yeter ki gel. Ben her şeye razıyım” dedi.

Esra Erol temizlik takıntısı olan Hasan Güneş’in eşi Fatma Güneş’i buldu.

Canlı yayına katılan Fatma Güneş “bu saatten sonra eşim Hasan’ı istemiyorum. Çok üstüme geldi. Kocam elektrik, su faturası çok geliyor diye beni hasta etti. Evet temizlik takıntım olduğunu kabul ediyorum" dedi.

Sosyal medyada ise Fatma Güneş için 2. Safiye vakası şeklinde yorumlar yapıldı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.