Masumlar Apartmanı'nda olay iddia! Farah Zeynep Abdullah da mı diziden ayrılıyor?

Masumlar Apartmanı'nda olay iddia! Farah Zeynep Abdullah da mı diziden ayrılıyor?

TRT1'in reytingleri alt üst eden dizisi Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde İnci'nin ortadan kayboluşu Uygar'ın sessiz sedasız diziden ayrılışını hatırlattı. Başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrıldığı iddiaları gündeme geldi

Masumlar Apartmanı yeni bölümde İnci’nin ortadan kayboluşu ile Uygar rolündeki Alper Saldıran'ın sessiz sedasız diziden ayrılması akıllara geldi. Başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’ın da diziden ayrıldığı iddiaları izleyicilerin gündemine bomba gibi düştü.

Bu akşam ortadan kaybolan İnci’nin peşine düşen Han’ın çabaları sonuçsuz kaldı. Dizinin müdavimleri bu gelişme sonrası ortaya atılan iddiaların doğru olup olmadığını araştırmaya başladı. 

Bu akşam yeni bölümü ile TRT1 ekranlarına gelen Masumlar Apartmanı dizisinde sevilen karakter İnci'nin yer almaması dikkat çekerken bu durum Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılmış olabileceği iddialarını da gündeme getirdi. Yapımcı kuruluşun henüz bu konuda bir açıklaması bulunmasa da, izleyenler sosyal medya ve google aramalarıyla Farah Zeynep Abdullah’ın da diziden ayrılıp ayrılmadığını sorgulayarak iddiaların gerçekliğini öğrenmeye çalışıyor.

Masumlar Apartmanında bu hafta Han, terkedilmenin acısıyla İnci'yi aramanın peşine düştü. İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın sağlık sorunlarından dolayı kısa süre ara verdiği de iddia edildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.