Masterchef Türkiye'den diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz hakkında Acun Ilıcalı'dan yeni açıklama geldi

Masterchef Türkiye'den diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz hakkında Acun Ilıcalı'dan yeni açıklama geldi

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, Uğur Yılmaz Deniz'in MasterChef'ten diskalifiye edilmesiyle ilgili konuştu. "Uğur’un ettiği küfürler, kitlesel bir nitelik taşımasaydı belki durum toparlanabilirdi" diyen Ilıcalı, Deniz'e gerekirse sahip çıkacaklarını söyledi.

Yazar Ahmet Hakan, geçmiş senelerdeki paylaşımları nedeniyle MasterChef'ten diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz'le ilgili olarak TV8'in sahibi Acun Ilıcalı ile konuştu.

Hakan'ın aktardığına göre Ilıcalı, sosyal medyada da tepki çeken diskalifiyeyle ilgili olarak şunları söyledi:

  • "Uğur’un ettiği küfürler, kitlesel bir nitelik taşımasaydı belki durum toparlanabilirdi. Ama o küfür üzerine bizim tepkisiz kalmamız, küfre sahip çıktığımız anlamı taşıyacaktı. Bunu kimseye anlatamazdık.
  • Uğur’u ekranda uğurlarken... Kendisini ifade etmesine imkân tanıdık. Amacımız Uğur’un yaşadığı derin pişmanlığı kamuoyuna yansıtmasını sağlamaktı. Bu amacımızı sağladık.
  • Biz her zaman yarışmacılarımıza sahip çıkıyoruz. Uğur şu anda mutlu. Mutluluğunu da ifade ediyor. Tüm toplumu etkileyen samimi pişmanlıktan sonra Uğur bu konuyla ilgili bir mağduriyet yaşarsa ben yanında yer alırım."

UĞUR YILMAZ DENİZ KİMDİR?

26 yaşındaki Uğur Yılmaz Deniz’in iki kardeşi vardır. Aşçılığa çok severek başlamadığını fakat öğrendikçe ilgisinin arttığını söyleyen Uğur Yılmaz, ilk iş tecrübesini küçük bir restoranda yaşamıştır.

Orada 7 İtalyan şef ile birlikte çalışma şansını yakaladığını ifade eden Uğur Yılmaz Deniz, iş hayatına cruise gemisi olan Mein Schiff 2’de devam ederek tecrübelerine bir yenisini daha eklemiştir.

6 aylık serüvenin ardından Türkiye’ye dönen Uğur Yılmaz Deniz, Kıbrıs Elexus Hotel’de işe başlamış fakat orada bilgilerinin köreldiğini fark eden Deniz, Katar’da çalışmaya karar vererek 2 sene boyunca orada aktif olarak mesleğini icra etmiştir.

MasterChef 2020’nin kadrosunda yer almaya hak kazanan Uğur Yılmaz Deniz, yarışmaya katılmayı çok istediğini ve kadroda yer aldığı için çok mutlu olduğunu ifade etmiştir.

Masterchef Uğur'un paylaşımları sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı takipçiler yarışmadan kovulmasını haklı bulurken bazıları da bu karara tepki gösterdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.