Marmaris'te ölen İngiliz'in katili oğlu çıktı! Babasını döverek öldürmüş

Marmaris'te İngiltere vatandaşı gencin 'düştü' dediği 51 yaşındaki babası Garry James Hallows, hastanede yaşamını yitirdi. Gencin elindeki kızarıklardan şüphelenen polis cinayeti ortaya çıkardı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde İngiltere vatandaşı 22 yaşındaki Ethan Lee Hallows'un 'düştü' dediği 51 yaşındaki babası Garry James Hallows hastanede yaşamını yitirdi. Gencin elindeki kızarıklıklardan şüphelenerek soruşturmayı derinleştiren polis, güvenlik kamerası görüntülerinden babasını darp ettiği belirlenen genci cinayetten tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YOLDAN GEÇEN VATANDAŞ FARK ETTİ

Olay, dün gece Marmaris Siteler Mahallesi'nde meydana geldi. Yoldan geçen vatandaşlar bir şahsın yerde hareketsiz yattığını görünce 112'yi arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından en yakın hastaneye kaldırılan Garry James Hallows (51), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

OĞLU DÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Hastaneye olayla ilgili gelen Marmaris Asayiş Büro ekipleri, talihsiz adamın oğlu ve kızının ifadelerine başvurdu. Hallows'un oğlu Ethan Lee Hallows (22), babasının yolda yürürken düştüğünü, sonra kalkmadığını söyledi.

POLİSİN ŞÜPHESİ HAKLI ÇIKTI

Gencin elindeki kızarıklıklardan şüphelenen polis, civar kameraları kontrol ederek gerçeği gün yüzüne çıkardı. Olayın meydana geldiği Siteler Mahallesi 242. Sokak'taki kameralara yansıyan görüntülere göre baba, oğul ve kızının yürümeleri sonrasında kızın uzaklaştığı, Ethan Lee Hallows'un babasına yumruk atması ile adamın düştüğü ve yerden bir daha kalkamadığı belirlendi. Arkalarından gelen şahısların ise tepkisizliği dikkat çekti.

BABA KATİLİ ETHAN LEE HALLOWS TUTUKLANDI

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatıyla genç adamı "taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçundan gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen Ethan Lee Hallows, 'kasten adam öldürmek' suçundan tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.