Marmaris Milli Parkı yeni yatırımlarıyla beğeni topluyor

Marmaris Milli Parkı yeni yatırımlarıyla beğeni topluyor

Marmaris Milli Parkı'nda 2017 yatırım programı kapsamında ahşaptan yapılan seyir terası, yürüyüş yolu ve asma köprü ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor

ANKARA (AA) - Marmaris Milli Parkı'nda bu yılın yatırım programı kapsamında ahşaptan yapılan seyir terası, yürüyüş yolu ve asma köprü ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakan Veysel Eroğlu'nun talimatlarıyla ziyaretçilerin huzur içinde vakit geçirmesi için korunan alanlara yatırımlar yapıldı.

Korunan alanlara gerekli çevre düzenlemeleri, sosyal donatılar, alt ve üstyapı tesisleri yapılmasıyla ziyaretçi sayısı arttı.

2016'da 1 milyon 650 bin kişiyi ağırlayan Marmaris Milli Parkı'nda da yeni yatırımlar yapıldı. 2017 yatırım programı kapsamında gerçekleştirilen ahşap seyir terası, ahşap yürüyüş yolu ve ahşap asma köprü ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı.

Doğaya uyumlu olarak yapılan tesisler, fotoğraf tutkunlarının ve evlenen çiftlerin fotoğraf çektikleri bir yer haline gelmeye başladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler