
Marmaray’da olay: Raylara atlayarak canına kıydı
İstanbul Marmaray Ataköy durağında bir erkek şahıs trenin önüne atlayarak intihar etti. Olay nedeniyle Marmaray seferleri gecikmeli yapılırken, polis ve sağlık ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.
İstanbul Marmaray Ataköy istasyonunda, bir erkek yolcu raylara atlayarak intihar girişiminde bulundu. Olay, tren istasyondayken gerçekleşti. Olayın ardından tren durduruldu ve içindeki yolcular tahliye edildi.
Polis ve Acil Ekipleri Sevk Edildi
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik şeridi çekerek vatandaşları trenlerden uzaklaştırdı ve geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı.
Marmaray Seferlerinde Gecikme
Yaşanan bu trajik olay nedeniyle Marmaray seferlerinde aksamalar yaşandı. Marmaray yetkililerinden yapılan açıklamada, Florya Akvaryum ile Zeytinburnu istasyonları arasında trenlerin tek hat üzerinden işletildiği ve seferlerin gecikmeli olarak yapıldığı duyuruldu.
Kaynak: