Markete giren tilki şok etti! 'Hoşt' diyemediler

Markete giren tilki şok etti! 'Hoşt' diyemediler

Aç kalarak şehir merkezine inen tilki Safranbolu'da markete girdi. İşletmeci Emir Baş, "Markete tilki girdiği, ona hoşt mu diyeceğiz ne diyeceğiz?" sözleriyle şaşkınlığını dile getirdi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde aç kalan bir tilki kapısı açık markete girdi. Görenleri şaşkına çeviren o anlar telefon kamerasına yansıdı.

Safranbolu Barış Mahallesi'nde yaşanan olayda, aç kaldığı tahmin edilen bir tilki, kapısı açık olan markete daldı. Bir anda neye uğradığını şaşıran market işletmecisi, şaşkınlığını üzerinden atar atmaz cep telefonuna sarıldı.

Oldukça şaşıran gencin o anları kayda alarak "Markete tilki girdiği, ona hoşt mu diyeceğiz ne diyeceğiz?" sözleriyle şaşkınlığı kameraya yansıdı. Marketin güvenlik kamerasına da yansıyan olaya tanıklık eden market işletmecisi Emir Baş, "Kasada oturup telefonla oynuyordum. Biranda kapıdan girenin tilki olduğunu görünce hemen arkadaşlarıma atmak için kayda aldım. İçeride biraz oyalandıktan sonra hemen çıkıp gitti. Hayatımda yaban hayvanı yakından görmemiştim. Çok şaşırdım" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.