Markete giren hırsızlar kasiyeri bıçakladı

Markete giren hırsızlar kasiyeri bıçakladı

İstanbul Avcılar'da bir zincir market şubesine giren kar maskeli hırsızlar, kasiyeri rehin alarak marketin kasasını soymaya çalışırken kasiyeri bıçakladı

İstanbul Avcılar'da bir zincir market şubesine giren kar maskeli hırsızlar, kasiyeri rehin alarak marketin kasasını soymaya çalıştı. Hırsızlar, rehin aldıkları kasiyeri yaşanan arbede sırasında bıçakladı.

Olay, saat 20.30 sıralarında Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde bulunan bir marketin kapanış saatine az bir süre kala, kar maskeli 3 hırsız markete girdi. Kasayı soymak isteyen hırsızlar önce market çalışanlarını rehin aldı. O sırada duruma müdahale etmeye kasiyer, hırsızlar tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kasiyer, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde güvenlik önlemi alarak kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

"Market çalışanlarını esir tuttular. Kasiyeri bıçakladılar"

Olayın yaşandığı cadde üzerinde oturan İsmail Turan, "3 kişi bıçakla içeri girmişler. Siyah maskeli ve siyah giyinmişler. Hırsızlık yapmaya çalışmışlar. Kasiyer buna karşı gelince, tekme tokat dövmüşler. Bıçakla kasiyeri yaralamışlar. İçeride birkaç tane daha kasiyer vardı. Bayan ve erkek kasiyer de vardı. Onları esir tutmuşlar. Kız tek başına müdahale etmeye çalışınca, kızı yaralamışlar" dedi.

bbb.jpg

bbbbbbbbb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.