Manisa'daki cinayet davası

Manisa'daki cinayet davası

Alaşehir ilçesinde hamile eşi ve kızını bıçakla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan sanığın yargılanmasına devam edildi

MANİSA (AA) - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, hamile eşi ve kızını bıçakla öldürdükten sonra intihara teşebbüs eden kişinin yargılandığı davanın duruşması görüldü.

Alaşehir Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen sanık Bilal Kupal, tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Duruşmada, maktul Suriye Kupal'ın babası Bekir İlgaz ile taraf avukatları da hazır bulundu.

Duruşmada, sanık Kupal'ın, eşinin kürtaj yaptığı yönündeki iddiası üzerine adli tıp kurumunda yapılan incelemenin tamamlandığını belirtildi.

Mahkeme Başkanının, "İddia ettiğin cenin için alınan materyaller DNA için yeterli değil yönünde rapor geldi, diyeceğin bir şey var mı?" sorusu üzerine tutuklu sanık, herhangi bir sözünün olmadığını belirtti.

Duruşmada, Kupal'ın akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için rapor alınmasına karar verildi.

- Olay

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 21 Şubat'ta Bilal Kupal, eşi Suriye ve kızı Ayşe'yi bıçakla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunmuştu.

Bu arada, ailenin 4 yaşındaki kızları Irmak Kupal 14 Ekim 2016'da kaybolmuştu. Katil zanlısı Himmet Aktürk, küçük kızı öldürdüğünü katıldığı televizyon programı sonrası itiraf etmişti. Zanlının ifadesi doğrultusunda Irmak'ın cesedi, Ilıca Mahallesi Sarıkız mevkisinde toprağa gömülü bulunmuştu.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :