Manisa'da iş yerlerinden hırsızlık

Manisa'da iş yerlerinden hırsızlık

Salihli ilçesinde çeşitli iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü tutuklandı- Hırsızların bir eczaneden ilaç ve çelik kasayı çalması güvenlik kamerasına yansıdı

MANİSA (AA) - Manisa'nın Salihli ilçesinde bir eczane ve manavdan hırsızlık yaptıkları tespit edilen 6 kişiden 3'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezindeki bir eczane ile manavda hırsızlık yapıldığı şikayeti üzerine Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

İş yerlerinden parmak izi ve delil toplayarak çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan ekipler, şüphelilerin kullandığı otomobili belirleyerek gittiği güzergahları araştırdı.

Şüphelilerin İzmir'e gittiklerinin belirlenmesi üzerine ekipler, İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.Ö, V.E. ve M.T tutuklandı, diğer 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

- Güvenlik kamerası görüntüleri

İş yerlerindeki hırsızlık anları, güvenlik kameralarınca da kaydedildi. Görüntülerde, eczanenin cam kapısını açamayan şüpheliler kapıyı kırarak içeri giriyor.

Şüphelilerin ilaç ve çelik kasayı alarak otomobile yüklemeleri de görüntülerde yer alıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :