Manisa'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli son depremler

Manisa'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli son depremler

AFAD son deprem verilerine göre Manisa'da bu gece saat 00:40'ta 2,1 ve 00:54'te 2.4 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremler yerin 8.89 ve 9.91 km derinliğinde kaydedildi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından sayısı 12 bini aşan artçı sarsıntılar bir çok ilde hissedilmeye devam ediyor. Kahramanmaraş depremlerinin ardından ülke genelinde sık sık 'deprem mi oldu?' sorusuna yanıt aranıyor. Manisa da deprem nedeni ile tedirgin olan iller arasında.

Peki Manisa'da deprem oldu mu? Manisa'da bu gece iki hafif deprem kaydedildi.

Afad son deprem verilerine göre Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bu gece saat 00:40'ta 2,1 ve 00:54'te 2.4 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremler yerin 8.89 ve 9.91 km derinliğinde kaydedildi.

Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre saat 00.40'ta Manisa Pelitalan'da meydana gelen ilksel deprem yerin 12,8 kilometre derinliğinde 2,1 büyüklüğünde kaydedildi. 00.54'te meydana gelen ikinci sarsıntı ise Maldan'da yerin 5 kilometre derinliğinde ve 2,4 büyüklüğünde kayıtlara geçti.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde saat aat 17.04'te 3.6 büyüklüğünde 7 km derinlikte bir deprem meydana gelmişti.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

manisaafad.jpg

KANDİLLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ:

manisakandilli.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.