Maltepe'de market soygunu

Maltepe'de market soygunu

Aynı mahalledeki 2 marketten silahlı soygun gerçekleştirdiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı- Güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelinin soygun sırasında yüzüne maske taktığı ve çalışanları silahla tehdit ettiği görülüyor

İSTANBUL (AA) - Maltepe'de, bir mahalledeki 2 marketten silahlı soygun gerçekleştirdiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Esenkent Mahallesi'nde, maskeli ve silahlı şüpheli, 14 Ağustos ve 5 Eylül'de çalışanlarını tehdit ettiği aynı marketten toplam 4 bin 700, diğer bir marketten de bin 750 lira alarak kaçtı.

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden zanlının kimliğini tespit etti.

Ekipler, şüpheli Uğur A'yı (30), Esenkent Mahallesi'ndeki evinde gözaltına aldı.

Cinsel saldırı, gasp, kasten yaralama ve hırsızlık suçlarından 24 suç kaydı bulunduğu belirlenen Uğur A, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, yüzüne maske takan şüphelinin girdiği markette, çalışanı silah doğrultarak kasaya götürdüğü ve kasadaki paraları aldığı görülüyor.

Diğer görüntüde ise zanlının marketteki müşterileri silah doğrultarak uzaklaştırdığı ve çalışana silah zoruyla kasayı açtırdığı anlar yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :