Malezya'da "Geleneksel Öğrenci Buluşması" programı

Malezya'da "Geleneksel Öğrenci Buluşması" programı

Ülkedeki çeşitli üniversitelerde okuyan Türk öğrenciler, Türkiye'nin Kuala Lumpur Büyükelçisi Türkoğlu'nun ev sahipliğindeki programda bir araya geldi

KUALA LUMPUR (AA) - Malezya'da okuyan Türk öğrenciler, Türkiye'nin Kuala Lumpur Büyükelçiliği tarafından düzenlenen "Geleneksel Öğrenci Buluşması" programında buluştu.

Türkiye'nin Kuala Lumpur Büyükelçisi Başak Türkoğlu, programda, kapılarının her zaman öğrencilere açık olduğunu söyledi.

Geleneksel Türk mutfağından lezzetlerin ikram edildiği programda, Türkoğlu da öğrencilerle tek tek ilgilenerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Türkoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ülkede üniversite eğitimi için bulunan Türk öğrencileri üç yıldır gerçekleştirdikleri etkinlikle bir araya getirdiklerini belirtti.

Malezya'nın çeşitli üniversitelerinde ve farklı bölümlerinde okuyan 100'e yakın öğrencinin bu yılki etkinliğe katıldığını kaydeden Türkoğlu, "Düzenlediğimiz öğrenci buluşmasıyla daha önce birbirini tanıyan ve tanımayan öğrencilerin kaynaşması sağlanıyor ve öğrencilerimizle büyükelçiliğimiz arasındaki ilişki kuvvetlendirilmiş oluyor." ifadesini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler