Malatya 5,2 ile sallandı

Malatya 5,2 ile sallandı

AFAD ve İçişleri Bakanı, Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yaşanan 5.2 büyüklüğündeki depremin ardından şu ana kadar olumsuz bir durum olmadığını açıkladı.

Malatya ilinin Battalgazi ilçesinde bugün saat 16.04'te meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremin ardından AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) tarafından yapılan açıklamada, şu ana kadar herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığı belirtildi. Aynı zamanda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da depremin çevre illerden de hissedildiğini ve AFAD ile ilgili kurumların saha tarama çalışmalarına başladığını ifade etti.

Bakan Yerlikaya, "An itibariyle herhangi olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun" şeklinde konuştu.

Deprem sonrasında AFAD ve ilgili kurumlar tarafından yapılan saha tarama çalışmalarının devam ettiği belirtilirken, vatandaşlardan olası artçı sarsıntılara karşı dikkatli olmaları istendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.