Makedonya'daki sel felaketi

Makedonya'daki sel felaketi

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu, Şefkat Yardımlaşma Derneği iş birliğinde Makedonya'nın başkenti Üsküp ve çevresinde meydana gelen ve 22 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinden etkilenen vatandaşlara yardımda bulundu

ÜSKÜP (AA) - Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu, Makedonya'nın Gostivar şehrindeki Şefkat Yardımlaşma Derneği iş birliğinde Makedonya'nın başkenti Üsküp ve çevresinde meydana gelen ve 22 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinden etkilenen vatandaşlara çeşitli yardımlarda bulundu.

Şefkat Yardımlaşma Derneği Başkanı Erdoğan Menga, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sel felaketinde zarar gören vatandaşlara yardımlarından dolayı Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu'na teşekkürlerini sundu.

İçerisinde 650 aileye dağıtılacak yardımların bulunduğu tırın bugün Türkiye'den Makedonya'nın başkenti Üsküp'e ulaştığını ifade eden Menga, "Tırda çocuk bezi, sabun, şampuan gibi hijyen malzemeleri bulunuyor. Bugün yaklaşık 100 aileye dağıtım yapacağız. İnşallah bayrama kadar tamamalamak istiyoruz." dedi.

Diğer yandan Gostivar Şefkat Yardımlaşma Derneği Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Muhittin Kahveci ise Hasanbeg şehri sakinlerine bayram öncesi böyle bir yardımda bulunmalarından dolayı desteği olan herkese teşekkür etti.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :