Mahalle iftarları devam ediyor

Mahalle iftarları devam ediyor

Karatay Belediyesi Mahalle İftarları programı kapsamında mahalle statüsü kazanan beldelerde ve köylerde iftar programları yoğun katılımla devam ediyor.

Kızören Mahallesinde düzenlenen ve 2500’e yakın  insanın katıldığı iftar programına Kızören, Obruk, Katrancı, İpekler, Akören Kışla mahalle sakinlerinin yanı sıra Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve parti mensupları katıldı. Birlik ve beraberlik örneğinin sergilendiği iftar programında söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, iftar davetine icabet ettikleri için tüm mahalle sakinlerine teşekkür ederek bölgeye yapılan yatırımlardan söz etti. Bütün mahallelere sokak sokak girdiklerini belirten Başkan Hançerli; kumlama yapılan tüm sokak ve caddelerin asfaltlanacağının müjdesini verdi. Obruk Mahallesi ve civarında yeşil alan çalışmaları yapacaklarını kaydeden Mehmet Hançerli; yakın zamanda Kızören Mahallesine kazandırdıkları Kızören Ek Hizmet Binasında bulunan İtfaiye Birimi için İtfaiye Daire Başkanı ile görüştüklerini ve en kısa sürede burada daimi bir itfaiye aracının bulundurulacağının altını çizdi. Başkan Mehmet Hançerli bu dönem bir taraftan toz ve çamurdan kurtulmak için asfalta ağırlık verileceğini belirtirken diğer yandan da Yağlıbayat Mahallesinde ki okul ve mahallelerde ki muhtar ofisleri ile ilgileneceklerini sözlerine ekledi. Yeni bağlanan mahallelerde düzenlenen iftar programlarının devam edeceğini belirten Hançerli; diğer yandan şehir merkezinde ki dar gelirli vatandaşlarla iftar yaptıklarını belirtti. Ramazan ayının maneviyatına dikkat çeken Mehmet Hançerli; “Bir elin verdiğini diğer el görmeden yardımlarımız devam edecek. İnşaAllah bu dönem 600’ün üzerinde çocuğumuzu da sevindireceğiz.” dedi.

Yeni bağlanan mahallelerde belediye hizmetlerinin aksatılmadan yürütüldüğünü vurgulayan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, katılımcılara teşekkür ederek tüm mahalle sakinlerinin Mübarek Ramazan ayını tebrik etti. Konuşmaların ardından tüm mahalle sakinleri ve misafirler, Ramazan ayının o manevi atmosferi olan iftar saatinde okunan akşam ezanıyla orucunu açtı.