Mağazadan hırsızlık yapan çift kameraya yakalandı

Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde bir mağazanın önünde meydana gelen olayda, bir çift kamera tarafından görüntülendi. Kıyafetleri beğenerek çalan çift, rahat tavırlarıyla dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde Eyüpsultan'ın Yeşilpınar Mahallesi'nde bulunan bir mağazada dikkat çekici bir hırsızlık olayı meydana geldi. Mağaza önünden geçmekte olan bir çift, gözlerine takılan kıyafetleri beğenerek kolayca çalmaya karar verdiler.

Hırsızlık anı, mağazanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde çiftin, kollarına aldıkları kıyafetleri saklayarak mağaza çevresinden uzaklaştıkları görülüyor. Hiçbir şey olmamış gibi davranan çift, olay yerinden sessizce ayrıldı.

Mağaza yetkilileri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek hırsızlık anını tespit etti. Polis ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı. Hırsızlık yapan çiftin kimliklerini belirleme çalışmaları sürerken, mağaza sahipleri benzer durumların yaşanmaması için güvenlik önlemlerini artırmaya karar verdiklerini belirtti.

Olayın sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte, vatandaşlar da olaya tepki gösterdi. Mağaza sahipleri ve yetkililer, benzer durumların yaşanmaması adına duyarlılık ve dikkat konusunda vatandaşları uyardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.