Maden ocağından metal malzeme çalan hırsızları uyanık bekçi yakalattı

Maden ocağından metal malzeme çalan hırsızları uyanık bekçi yakalattı

Eskişehir'de bir maden ocağından metal malzeme çalan hırsızlar, bekçinin olayı erken fark etmesi sonucu jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı. Hırsızların uyuşturucudan sabıkaları olduğu ve arandığı ortaya çıktı

Eskişehir'de bir maden ocağından metal malzeme çalan hırsızlar, bekçinin olayı erken fark etmesi sonucunda jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Hırsızların uyuşturucudan sabıkaları olduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Aşağıçağlan Mahallesi'nde faal olmayan taş ocağından metal malzemelerin çalındığını fark eden bekçi, jandarma ekiplerine ihbarda bulundu. Konuyla ilgili çalışma başlatan Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler kısa sürede olayda kullanılan plakasız kamyonet ve içerisindeki 3 şüpheliyi çaldıkları malzemelerle birlikte yakaladı.

Şüpheliler, Ö.A., M.Ö. ve Z.A.'nın yapılan sorgulamalarında Z.A.'nın "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak" ve "Kasten yaralama" olmak üzere iki ayrı suçtan arandığı tespit edildi.

Şüpheliler olayı gerçekleştirdiklerini itiraf etmelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Ö.A. çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, diğer şüpheliler M.Ö. ve Z.A. tutuklanarak Eskişehir H ve L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Öte yandan, şüphelilerin olayda kullanmış olduğu aracın plakasız olması ve içerisi görünmeyecek şekilde camlarının koyu renkli film ile kaplanmış olmasından dolayı araç sahibine 965 lira İdari Para Cezası yazıldığı öğrenildi.

Maden ocağından metal malzeme çalan hırsızları uyanık bekçi yakalattı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.