Maçın ardından

Maçın ardından

Elazığspor Teknik Direktörü Bektaş:- "Önemli bir üç puan aldık. Bu galibiyeti tüm Elazığ'a armağan ediyorum. İnşallah bundan sonra güzel futbolla galibiyetler devam eder" - Mersin İdmanyurdu Yardımcı Antrenörü Gülerce:- "Biz buraya puan ve puanlar alma

ELAZIĞ (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, Mersin İdmanyurdu'nu 3-0 yendikleri maça ilişkin, "Önemli bir üç puan aldık. Bu galibiyeti tüm Elazığ'a armağan ediyorum." dedi.

Bektaş, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bir yıl sonra tekrar geldiği Elazığspor'da galibiyetle başlamanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Futbolcuların bu galibiyetli kendisine armağan ettiğini ifade eden Bektaş, "Ben de bu galibiyetin tüm Elazığ'a ve yönetimimize armağan ediyorum. Çünkü bunu hakkettiklerini düşünüyorum. Ben bugün sahada her futbolcumun yapması gerekeni yaptığını düşünüyorum. Bir hafta boyunca buna çalıştık. Çok güzel bir ortam, atmosfer var." yorumunu yaptı.

Bugün iyi bir futbol sergilediklerini belirten Bektaş, şunları söyledi:

"Bugün gerçekten hem iyi bir futbol hem istediğim şekilde bir oyun akışı, topa sahip olma vardı. Zaman zaman tabi hatalar yaptık, çünkü orta sahada bayağı bir mücadele ettiğimiz için bizim orta sahanın yorulduğu zamanlar da oldu. Zaman zaman kalemizde golü de görebilirdik ama kırılmadık, takım direndi, mücadeleden memnunum. Bu mücadele sonucunda üç puan almak daha da önemli. Mersin İdmanyurdu fikstürde rakibimiz gibi görünüyordu. Önemli bir üç puan aldık. Bu galibiyeti tüm Elazığ'a armağan ediyorum."


- Mersin İdmanyurdu cephesi


Mersin İdmanyurdu Yardımcı Antrenörü Alaattin Gülerce ise ligin alt sıraları açısından iki takım için de önemli bir maç olduğunu dile getirdi.

Oyun kalitesi açısından zevkli bir karşılaşma olduğunu kaydeden Gülerce, "Biz buraya puan ve puanlar almak için gelmiştik ama olmadı. Dönem dönem iyi oynadığımız karşılaşmada bireysel becerilerle yediğimiz gollerle 3-0 mağlup olduk. Maçı çevirebileceğimiz anlar, pozisyonlarımız da vardı, olmadı çeviremedik. Artık bu maçı bırakacağız önümüzdeki Ümraniyespor maçına bir an önce hazırlanacağız. Fazla söylenecek bir şey yok, Elazığspor'u tebrik ediyorum. Artık önümüzdeki maça bakacağız." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler