Maçın ardından

Maçın ardından

- Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi:"Her canı yanan, belki haklı belki haksız, hakemlerden konuşmaya başlıyor"- Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Albayrak:"Hakemin çok fazla öne çıktığını düşünmüyorum"- Siyah-beyazlı futbolcu Rhodolfo: "Üstüne koya


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor'u 2-1 yenen Beşiktaş'ın kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, "Her canı yanan hakemlerden konuşmaya başlıyor." dedi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Çebi, Trabzonspor'un hakem Mete Kalkavan'a verdiği tepkinin hatırlatılması üzerine şu yorumu yaptı:

"Her canı yanan, belki haklı belki haksız, hakemlerden konuşmaya başlıyor. Belki bizler de bunları yapıyoruz ama sonuçta Beşiktaş bugün maç kazandı. Daha iyi oynayabilirdik. Trabzonspor'dan daha iyi bir kadromuz var. Trabzonspor da iyi bir takım, geçmişi kuvvetli bir takım, önleri açık. Başarılı bir futbol oynadılar. Herkes çok iyi top oynarsa lig renklenir. Beşiktaş'ın kazandığı maçları ben tercih ediyorum. Daha yol uzun, erkenden konuşacak çok şey yok."

Şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını belirten Çebi, sezon sonunda üçüncü yıldızı takacaklarına inandığını kaydetti.


- Albayrak: "Hakemin çok fazla öne çıktığını düşünmüyorum"


Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak ise önemli bir maçta 3 puan aldıklarını aktararak, karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan'ın çok fazla ön plana çıkmadığını ifade etti.

Galibiyetten dolayı mutlu olduklarını anlatan Albayrak, "Kazanmak zorundaydık. Kazandık ama kolay olmadı. Rakibimizi tebrik ediyorum. Çok mutluyuz. Milli takım arasına 3 puanla giriyoruz. Rakiplerimizin bazıları kazandı bazıları kaybetti. Fenerbahçe'ye de bakacağız." diye konuştu.

Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan ile ilgili tartışmalardan bahseden Albayrak, "Hakemleri tek tek, pozisyon pozisyon incelemek bizim üslubumuz değil. Onlara bakanlar var. Hakemin çok fazla öne çıktığını düşünmüyorum. Güzel maç oldu. Penaltı diyecekseniz, Quaresma'nın pozisyonu penaltıydı, mesela Aboubakar'ın değildi. Dönem dönem biz iyi oynadık, dönem dönem onlar iyi oynadı. Güzel bir maç oldu." ifadelerini kullandı.

Medipol Başakşehir'in ligde şans eseri lider olmadığının altını çizen siyah-beyazlı yönetici, "Medipol Başakşehir hak ettiği yerde. İyi bir rakip. Galatasaray'ı dün yendiler. İyi bir lig oluyor. Sezon sonuna kadar bizim, Medipol Başakşehir'in Galatasaray'ın, Atiker Konyaspor'un ve Fenerbahçe'nin de işin içinde olacağını düşünüyorum. Çok takımlı bir lig olacak. Biz sonuna kadar kovalayarak üçüncü yıldızı alacağız. Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Takımımız biraz yorgundu. Milli takım arası da iyi gelecek." şeklinde görüş belirtti.


- Rhodolfo: "Üstüne koyarak devam ediyorum"


Beşiktaş'ın maçtaki ilk golünü kaydeden Brezilyalı futbolcu Luiz Rhodolfo, sakatlığından sonra ikinci kez 90 dakika forma şansı bulduğunu anımsatarak, "Tempo eksiğim var. Her geçen gün üstüne koyarak devam ediyorum. Brezilya'da sol stoper oynadığım zamanlar oldu. Geçen sene burada sağ stoper oynadım. Bir tercihim yok, önemli olan oynamak." diye konuştu.

Siyah-beyazlı futbolcu Tolgay Arslan ise maça iyi başladıklarını belirterek, "Skoru 3-0'a getirecek golü aradık, maalesef bulamadık. Maçı kendimiz zorlaştırdık. Trabzonspor'u tebrik ederim, iyi bir maç çıkardılar. Bizim için en önemlisi, milli maç arasına galibiyetle girmekti. Bunu başardık." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :