Maçın ardından

Maçın ardından

- Adana Demirspor Yardımcı Antrenörü Şimşek: "Bu takım iyi yerlere gelecek ama biraz zamana ihtiyacımız var"- Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Karaman: "Oyuncularımın göstermiş olduğu mücadeleden memnunum"


ADANA (AA) - TFF 1. Lig'in 6. haftasında, sahasında Şanlıurfaspor ile golsüz berabere kalan Adana Demirspor'un yardımcı antrenörü Mehmet Şimşek, "Bu takım iyi yerlere gelecek ama biraz zamana ihtiyacımız var." dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına, itirazları ve kendisine ayrılan bölümün dışına çıktığı gerekçesiyle tribüne gönderilen teknik direktör Erkan Sözeri'nin yerine Şimşek katıldı.

Şimşek, kazanmayı çok istediklerini ancak başaramadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ilk yarısında istedikleri oyunu sahaya koyamadıklarını anlatan Şimşek, şunları kaydetti:

"Maç, ikinci yarıda tamamen bizim kontrolümüzde geçti ama istediğimiz golü bulamadık. Baskı da kurduk, çok istedik ancak olmadı. Biz 'devam' diyeceğiz. Oyuncularımızı yine hazırlayacağız. Takım gün geçtikçe daha iyi oluyor. Bu takım iyi yerlere gelecek ama biraz zamana ihtiyacımız var. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağı. Daha çok çalışacağız."


- Şanlıurfaspor cephesi


Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, her iki takımın da iyi mücadele verdiği bir maç oynandığını dile getirdi.

Daha iyi bir takım olma yolunda ilerlediklerini belirten Karaman, şöyle konuştu:

"İnşallah bu mücadelemizi galibiyetle süsleyeceğiz. Rakibimiz Adana Demirspor'u takip ediyoruz, psikolojik zorluklarla mücadele ediyorlar. Bizim de sorunlarımız var. Bugün sahada iki takımın mücadelesi vardı. Oyuncularımın göstermiş olduğu mücadeleden memnunum. Daha iyisini oynar mıyız, oynarız. Göze hoş gelen bir takım olacağız."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :