Maçın ardından

Maçın ardından

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu:- "Aldığımız puana şükrediyoruz. Bu kadar kötü bir oyunu aslında ben de beklemiyordum"- Boluspor Teknik Direktörü Cihan:- "Gol üretemediğimiz için maalesef bu deplasmandan bir puanla ayrılmak zorunda kalıyor

ELAZIĞ (AA) - PTT 1. Lig'de kendi sahasında Boluspor ile 0-0 berabere kalan Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu, aldıkları bir puana şükrettiklerini söyledi.

Temizkanoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kötü bir oyun sergilediklerini ifade ederek, "Bugün şükretmek gerekiyor. Yani aldığımız puana şükrediyoruz. Bu kadar kötü bir oyunu aslında ben de beklemiyordum." diye konuştu.

Özellikle kendi sahalarında daha agresif, daha organize bir şekilde oynamak zorunda olduklarını belirten Temizkanoğlu, Boluspor'un puan ya da puanlar almaya geldiğini belli ettiği andan itibaren kendilerinin de bir mücadele ortaya koymaları gerektiğini fakat bugün bunu göremediklerini kaydetti.

Takımda bir dağınıklık olduğunu aktaran Temizkanoğlu, "Tabii kolay değil, bu futbolcuları hazırlamak. Hem antrenman şeklinde hem de işte baktığınızda mental açısından da çok kolay olmuyor. Bundan sonra önümüze bakmak zorundayız. Umut ediyorum ki artık Trabzon maçıyla bir çıkış yakalarız." şeklinde konuştu.


- Boluspor cephesi


Boluspor'un teknik direktörü Hamit Cihan ise galibiyet için geldikleri deplasmanda, sahada bunun için mücadele ettiklerini anlattı.

Özellikle ilk yarı denk bir oyun izlediklerini kaydeden Cihan, iki rakibin de birbirine üstünlüğü olmadığını aktardı. İkinci yarıda rakibin bir üstünlüğü olmasına rağmen net gol pozisyonlarını kaçıran tarafın kendileri olduğunu dile getiren Cihan, şunları söyledi:

"Gol üretemediğimiz için de maalesef bu deplasmandan bir puanla ayrılmak zorunda kalıyoruz. Birkaç maçtır galip gelemediğimizden dolayı taraftarımızı birazcık üzmüş durumdayız. Galip gelip onları birazcık sevindirmek istiyorduk ama maalesef olmadı. Bir puan da bizim için oldukça iyi diye düşünüyorum. Çünkü oldukça zor bir deplasmandan. Rakibimiz de oldukça önemli rakiplerden bir tanesi."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :