Maçın ardından

Maçın ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Özsoylu: " İnşallah bu takım play-off oynayacaktır" - Samsunspor Teknik Direktörü Korukır: "Rakip 90 dakika genelinde bizden daha iştahlı oynadı"


GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Vedat Özsoylu, PTT 1. Lig'de 2-1 galip geldikleri Samsunspor maçına ilişkin, "Play-off hedefimiz var. Bu nedenle yenmek zorundaydık. İnşallah bu takım play-off oynayacaktır" dedi.

Özsoylu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galip geldikleri için oyuncularını tebrik etti.

Samsunspor'u tanıdıklarını ifade eden Özsoylu, şu ifadeleri kullandı:

"Sabırla çok pas yapıp yorulmalarını bekledik. İkinci yarıya müthiş bir çıkışla başladık. İki pozisyonda iki gol attık. Golleri bulunca da rahatladık. Sonrasında penaltı pozisyonu doğdu. Rakip gol atınca da değişiklikler yaparak maçı öylece bitirmeye çalıştık. Play-off hedefimiz var. Bu nedenle yenmek zorundaydık. İnşallah bu takım play-off oynayacaktır. Bundan sonraki maçlar daha zor geçecek. Bugün çok hata yaptık, bundan sonra daha ciddi olmamız gerekiyor."


- Samsunspor cephesi

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır da kendilerinden daha iyi oynadıkları gerekçesiyle rakiplerini kutladı.

Korukır, şunları kaydetti:

"İlk yarı kontrolümüz altında geçti. İkinci yarı da aslında gollere kadar normal seyrindeydi. Fakat yedeğimiz iki gol var ki aynı yerden aynı tip goller. Böyle bir durum bize hiç yakışmadı. Oyuna sonradan hamleler yaptık. Doğruyu konuşmak gerekirse, 3 haftadır galip geldiğimiz takım yoktu. Oyunun temposunu kendimiz ayarlamamız gerekiyordu. Rakip 90 dakika genelinde bizden daha iştahlı oynadı. Tabii ki bu bizim beklemediğimiz bir sonuç oldu. Kalan 10 maçımız var. İnşallah bir daha böyle silik bir maç oynamayız."

Play-off hedeflerinin devam ettiğini belirten Korukır, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisiyle bu hedeften kopmadıklarını, sadece bir maç kaybettiklerini vurguladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :