Maçın ardından

Maçın ardından

Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri: "Güzel bir galibiyet oldu. Hedefimize emin adımlarla gidiyoruz"-Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kerimoğlu: 'Galibiyetten dolayı kendilerini kutluyorum”

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Şanlıurfaspor'u 3-1 mağlup eden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Güzel bir galibiyet oldu. Hedefimize emin adımlarla gidiyoruz" dedi.

Sözeri, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, Şanlıurfaspor galibiyetiyle ligde yakaladıkları çıkışı sürdürdüklerini söyledi.

Ağır saha şartlarına rağmen oyuncularının güzel futbol ortaya koyduklarını ve haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Sözeri, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçtiğimiz hafta Göztepe maçıyla çıkışa geçmiştik. Bugün de o çıkışı devam ettirdik. Hava şartları nedeniyle maç çok ağır saha zemininde oynandı. Bu saha şartlarına göre doğru futbol oynadık. Oyuncularım doğru ve kendilerine yakışan mücadele sergiledi. Güzel bir galibiyet oldu. Hedefimize emin adımlarla gidiyoruz. Bu galibiyetler bizi nereye götürürse oraya gitmek istiyoruz. Oyuncularımı kutluyorum. Şanlıurfaspor'u da tebrik ediyorum. Centilmence mücadele ettiler. Güzel bir mücadeleydi."

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu ise Giresunspor'u galibiyetten dolayı kutladığını ifade ederek, "Şehriyle, oyuncularıyla, teknik ekibiyle beraber galibiyetten dolayı kendilerini kutluyorum. Bundan sonraki maçlarında da başarılar diliyorum" diye görüş belirtti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :