Maçın ardından

Maçın ardından

- Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş:"(Fatih Terim) Beni çağırdı ve 'Sinan sana güveniyorum. Bugün maçı çevirebilirsin' diye motive etti"- Sarı-kırmızılı futbolcu Yasin Öztekin:"Kendi stadımızda ve taraftarımızın önünde Medipol Başakşehir'i nasıl yendiyse


ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray'ın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 yendiği maçta galibiyet golünü atan Sinan Gümüş, kendisine olan güveninden dolayı teknik direktör Fatih Terim'e teşekkür etti.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sinan Gümüş, "Golü attım ama bana yolu açan da arkadaşlarım. Benim için gol atmak güzel bir olay. Buradan hocama da seslenmek istiyorum. Beni çağırdı ve 'Sinan sana güveniyorum. Bugün maçı çevirebilirsin.' diye motive etti. Onu mahcup etmedim. Ona teşekkür ediyorum. Fatih hoca, çok iyi kalpli biri. Oyuncusuna değer veren bir hoca ve bu yüzden oyuncular onun için savaşmak istiyor." diye konuştu.

Alanya deplasmanından 3 puan ile ayrıldıklarını belirten Sinan, "Son dakikalarda bulduğumuz gol ile galibiyet elde etmek çok güzel. Önümüzde Beşiktaş maçı var ve ona en iyi şekilde hazırlanıp, kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Hafta içinde Teleset Mobilya Akhisarspor'a elenerek Ziraat Türkiye Kupası'na veda ettiklerini hatırlatan Sinan, "Futbol öyle bir şey. Bir anda üzülüyorsun. Hepimizin final beklentisi vardı ama olmadı. Üç gün sonra ise futbol size yeni bir şans veriyor. Burada takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Başardığımız için mutluyuz." değerlendirmesinde bulundu.


- Yasin Öztekin: "Şampiyon olmak istiyorsanız, 3 puan almak zorundasınız"


Sarı-kırmızılı futbolcu Yasin Öztekin, şampiyonluk yolunda her maçın zor olduğunu vurguladı.

Aytemiz Alanyaspor'un evinde iyi oynayan bir takım olduğuna işaret eden Yasin, "Şampiyon olmak istiyorsanız 3 puan almak zorundasınız. Buraya 3 puan için geldik ve sonuca ulaştık. Maça iyi başladık ama konsantrasyon eksikliğinden skor 2-2 oldu. Sonra da elimizden geleni yaparak 3 puana ulaştık." şeklinde görüş belirtti.

Ligin 31. haftasında şampiyonluk yolundaki iddialı rakiplerinden Beşiktaş'ı konuk edeceklerini hatırlatan Yasin, "Ligin en iyi oynayan takımlarından biriyle karşılaşacağız. Bu maç da zor olacak ama kendi stadımızda ve taraftarımızın önünde Medipol Başakşehir'i nasıl yendiysek, Beşiktaş'ı da öyle yenmek istiyoruz." diye konuştu.

Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında kupa maçında alınan mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü de aktaran Yasin, "İstemediğimiz bir sonuçtu. Çünkü kupalara alışmıştık. Son 4 senede 5 kupa kazandım. Altıncısını almak istiyordum ama olmadı. Bazen olmuyor ama sonuçta şampiyonluk kupası var. Onu alıp taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :