Maçın ardından

Maçın ardından

- Samsunspor Teknik Direktörü Durmuş:- "Bu kadar emeğe yazık oldu. Önde 4 santrforla oynuyoruz, gol pozisyonu da buluyoruz ama iş beceriye kalıyor, son vuruşları kötü yapınca gol bulamıyoruz" - İstanbulspor Teknik Direktörü Avcı:- "Kolay değil, bizim yaş


SAMSUN (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, sahalarında 0-0 berabere kaldıkları İstanbulspor maçına ilişkin, "Bu kadar emeğe yazık oldu. Önde 4 santrforla oynuyoruz, gol pozisyonu da buluyoruz ama iş beceriye kalıyor, son vuruşları kötü yapınca gol bulamıyoruz." dedi.

Durmuş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, bol pozisyon bulduklarını ancak değerlendiremedikleri söyledi.

İstanbulspor maçına mutlak 3 puan parolası ile çıktıklarına işaret eden Durmuş, "Bugün kazansaydık, sahamızda oynayacağımız Denizlispor maçında ligi bitirebilirdik. Maçın başından itibaren sahada iyi bir oyun ortaya koyduk. Rakibimize pozisyon vermedik. Kazanma hırsı çok efor sarf etmemize sebep oldu. Bizim için 3 puan çok önemliydi, bunu anlamayınca ne anlatırsak boş." ifadelerini kullandı.

Durmuş, İstanbulspor'u baskı altına aldıklarını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Tabii ki futbolun meyvesi gol. Bu mücadeleye, bu hırsa rağmen gol bulamayınca maalesef kazanamıyorsun. Düşme potası içinde kaldık ve bunu damarlarımızda ve ciğerlerimizde hissediyoruz. Eskişehirspor'dan 3 puan öndeyiz ama burada alamadığımız galibiyeti inşallah orada alacağız. Bugün itibarıyla önemli bir avantajı daha kaybettik. Bu kadar emeğe yazık oldu. Önde 4 santrforla oynuyoruz, gol pozisyonu da buluyoruz ama iş beceriye kalıyor, son vuruşları kötü yapınca tabii ki gol bulamıyoruz."


- İstanbulspor cephesi


İstanbulspor Teknik Direktörü Tamer Avcı ise Samsunspor'un çok iyi mücadele ettiğini kaydederek, şu değerlendirmede bulundu:

"Son 20 dakikaya kadar isteğimiz oyunu oynayamadık. Kolay değil, bizim yaş ortalamamız 22, böyle seyirci karşısında sahada titremeden oynamak zordu. Samsunspor taraftarlarını da kutluyorum. Samsunspor'a bundan sonra kümede kalma adına başarılar diliyorum. Biz de play-off için mücadele ediyoruz. Önümüzdeki 4 maçı kazanıp rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :