Maçın ardından

Maçın ardından

- Eskişehirspor Teknik Direktörü İldiz:- "Çok hatalı goller yedik. Takım savunması olarak hatalar yaptık"- Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: - "Bugün mücadele ederek kazandık. Üç puan aldığımız için mutluyuz"


ESKİŞEHİR (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında Altınordu'ya 4-2 mağlup olan Eskişehirspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, bireysel hatalar nedeniyle yedikleri gollerle mağlup olduklarını söyledi.

İldiz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ortaya koydukları mücadelenin karşılığını alamadıklarını belirtti.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında penaltıdan gol yediklerini anımsatan İldiz, şunları kaydetti:

"Teknik açıdan maça 1-0 geride başladık. Arkasından bizde penaltı kazandık ancak kaçırdık. İlk yarıda oyunu tekrar dengelemek için oyuncularım özveri gösterdi ve beraberliği yakaladık. İkinci yarı iyi oynamaya devam ettik. Gol haricinde her şeyi yaptık ancak kaleye gelen bir top, gol oldu. Maalesef oyuncu arkadaşlarımızın verdiği mücadeleden farklı bir skor ortaya çıktı. Çok üzgünüz. Yapılacak çok fazla bir şey yok. Eskişehirspor için yapılması gereken neyse yapacağız. Çok hatalı goller yedik. Takım savunması olarak hatalar yaptık."


- Altınordu cephesi


Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise sözlerine İstiklal Marşı'nın kabulünün 97. yılını kutlayarak başladı.

Eskişehirspor'un alt sıralardan kurtulmaya çalışan bir ekip olduğunu bilerek sahaya çıktıklarını ifade eden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Biz de ilk ikiye tutunmak istiyoruz. Galibiyet serisi yakalamayı hedefliyorduk. Erken golü bulmamız avantaj oldu. Biz geriye yaslanınca Eskişehirspor etkili oldu. İkinci yarıda oyun bize döndü. Golü bulduk ancak rakip karşılık verdi. Rakip kazanmak adına hamleler yapınca yakaladığımız pozisyonları değerlendirerek golleri bulduk. Bugün mücadele ederek kazandık. Üç puan aldığımız için mutluyuz. Son dakikalarda oyun gerildi. Geçmişte Eskişehirspor'un forması giydim. Türkiye için değerli bir kulüp. Eskişehirspor'un yeri Süper Lig'dir."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :