Maçın ardından

Maçın ardından

- Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Açıkgöz:"Genel anlamda oyuncularımın hepsi istek ve arzulu oynadı. Neticeyi de aldık"- Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Karaman:"Kötü oynayıp, mağlubiyeti hak ettiğimiz bir maç oldu"


KARABÜK (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 yenen Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Levent Açıkgöz, iyi mücadele ettiklerini ve istedikleri sonucu aldıklarını söyledi.

Açıkgöz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade etti.

Devre arası bazı sıkıntılar yaşadıklarını, ligin ikinci yarısına da iyi başlayamadıklarını belirten Açıkgöz, "İki maçta iki mağlubiyet aldık. Yeni kurulan bir ekibiz. Fazlasıyla oyuncumuz gitti, karşılığında oyuncularımız geldi. Beraber çalışma olanağı da yavaş yavaş buluyoruz. Bundan sonra inşallah daha iyi olacak. Bu galibiyette oyuncularımın istek ve arzularını gördünüz." diye konuştu.

Sonuç ne olursa olsun, oyuncularının sahadan başları dik ayrılacağını söylediğini aktaran Levent Açıkgöz, şunları kaydetti:

"Bunu Medipol Başakşehir maçında maalesef gösteremedik ama böyle bir morale ihtiyacımız vardı. O karakteri de bugün gösterdiler. Yapabilecekleri şeyleri gördüler, inandılar. Bundan sonraki maçlarda da aynı mücadeleyle devam edeceğiz. Başından sonuna kadar oyuna hakim olan bizdik. İlk yarı kendi hatamızdan rakibe 1-2 fırsat verdik ama genel anlamda oyuncularımın hepsi istek ve arzulu oynadı. Neticeyi de aldık."


- Aytemiz Alanyaspor cephesi


Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ortaya koydukları performansın yetersizliğinden yakındı.

Kardemir Karabükspor'un çıkış aradığına dikkati çeken Karaman, "Her iki takım adına, futbol adına, fazla bir şey yok. Topa sahip olduğumuzda çok pas hatası yapmamız, oyuna ağırlığımızı koymamızı engelledi ve bu, yenilginin en büyük faktörlerinden de biri oldu." şeklinde görüş belirtti.

İlk yarıda Emre Akbaba ve Junior Fernandes'in net pozisyonları olduğunu dile getiren Karaman, "Onlardan biri gol olsa, oyunun gidişatı farklı yöne gelebilirdi. Golü atanın galip geleceği bir maçtı. Gol yediğimiz pozisyonda da hatalı bir duruşumuz var. Nihayetinde kötü oynayıp, mağlubiyeti hak ettiğimiz bir maç oldu." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :