Maçın ardından

Maçın ardından

- Göztepe Teknik Direktörü Tuna:"Henüz 7. dakikada golü yedikten sonra sahada istediklerimizi gerçekleştirmekte güçlük çektik"


İZMİR (AA) - Süper Lig'de Beşiktaş'a 3-1 mağlup olan Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, erken yedikleri golün oyun planlarını etkilediğini söyledi.

Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tamer Tuna, "Oyuna atak bir futbolla başladık. İki pozisyon bulmamıza rağmen kalemizde erken bir gol gördük. Henüz 7. dakikada golü yedikten sonra sahada istediklerimizi gerçekleştirmekte güçlük çektik." dedi.

İyi başladıkları bir maçta golü bularak, pas yüzdesi daha yüksek bir maç geçirmek istediklerini kaydeden Tuna, şöyle konuştu:

"İkinci yarıda da oyun özelliğinden ziyade oyuncu özelliğinden gelişen goller yedik. İyi yönlerimizi ortaya koyabilmek için topsuz alandaki hareketliliğimizi arttırmamız gerekiyor. Takım olarak milli maç arasında eksiklerimiz üzerine çalışıp, daha da iyi olmak istiyoruz. Taraftarımızın tribündeki coşkusunu takımıma yansıtarak ilerlemek isteyen bir teknik adamım, bu anlayışla devam edeceğim."

Sakatlıklar nedeniyle özellikle stoperde alternatif sıkıntısı yaşadıklarını ifade eden Tuna, daha iyi bir performans gösterebilecekleri müsabakada Beşiktaş'ın iyi bir oyun ortaya koyduğunu aktardı.

Tuna, geçen hafta Adis Jahovic'in sarı kart görerek cezalı duruma düşmesiyle ilgili soru üzerine, bu futbolcunun müsabakadan sonra maçın hakemine saat işareti yaptığı için kartla cezalandırıldığını ve Beşiktaş maçında forma giyemediğini kaydetti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :