Maçın ardından

Maçın ardından

- Beşiktaşlı futbolcu Marcelo:"İki maçımız daha var, bu karşılaşmaları kazanırsak hedefimize ulaşacağız"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 4-1 yenen Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Marcelo Guedes, hedeflerine ulaşmak için iki maçlarının kaldığını söyledi.

Vodafone Arena'daki karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Marcelo, "İki maçımız daha var, bu karşılaşmaları kazanırsak hedefimize ulaşacağız. Futbolda her zaman sürprizler var. Yarından itibaren bir sonraki maçı düşüneceğiz. Bugün önemli bir galibiyet aldık, bu mutluluk verici. Dört gol atıp defansta da başarılı bir maç çıkarmak bizim için güzeldi. Bu yolda devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

Yeni sezon öncesi savunmaya yapılması planlanan transferle ilgili bir soru üzerine Brezilyalı futbolcu, "Tosic'le bu sezon çok iyi maçlar çıkardık, bu takımın buraya gelmesinde emek harcadık. Bence iyi de iş çıkardık. Transfer, yönetimin işi. Yönetim transfer düşünüyorsa yapabilir, onların bileceği iştir. Bizim işimiz çıkıp futbol oynamak." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli stoper, Brezilya Milli Takımı'ndan henüz bir davet almadığını kaydederek, "Beşiktaş'a geldiğimden beri iyi maçlar oynuyorum. Brezilya Milli Takımı hocası da yurt dışında oynayanları mutlaka takip ediyordur. Şu ana kadar bana ulaşmış bir davet ya da haber yok." şeklinde görüş belirtti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :