Maçın ardından

Maçın ardından

- Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu:"Bence çok başarılı bir sezon geçirdik. Düşük yaş ortalamasıyla, mali olarak geride olsak da buruk bir sezon sonu oldu, bunu taçlandırabilirdik ama takımımızı şampiyon olarak görüyoruz"- Eskişehirspor Teknik Direktörü D


İZMİR (AA) - TFF 1. Lig'de sezonu Eskişehirspor karşısında aldığı 3-0'lık galibiyetle tamamlayan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Bence çok başarılı bir sezon geçirdik. Düşük yaş ortalamasıyla, mali olarak geride olsak da buruk bir sezon sonu oldu, bunu taçlandırabilirdik ama takımımızı şampiyon olarak görüyoruz." dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, son dönemde futbolcularının artan performansından dolayı karşılaşmadan önce çok rahat olduğunu söyledi. Play-off için alacakları galibiyetin yeterli olmayacağını bildiklerini kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Basit puanlar kaybetmiştik. Bu, bize engel olabilirdi. Son 9 maçta 9 galibiyet hedefimiz vardı. Balıkesirspor ve Elazığspor maçlarından birini kazansak, play-off'a kalabilirdik. Play-off'ta mücadele etsek en büyük favori bizdik ama olmadı. Son hafta sadece bizim elimizde olmadığı için, rakiplerimiz istediği puanları aldığı için biz ilk 6'ya giremedik. Yarışırken de yetişiyoruz, gelişiyoruz, gençlerimizi de çıkarıyoruz. Bence çok başarılı bir sezon geçirdik. Düşük yaş ortalamasıyla, mali olarak geride olsak da buruk bir sezon sonu oldu, bunu taçlandırabilirdik ama takımımızı şampiyon olarak görüyoruz."


- Eskişehirspor cephesi


Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ligi 3. sırada bitirmeyi geçen hafta garantilediklerini hatırlatarak, Altınordu'nun galibiyetinin onlara da yetmediğini söyledi.

Özellikle maçın ilk yarısında buldukları pozisyonlar olduğunu kaydeden Denizli, "Bunları, şanssızlık ve beceriksizlik nedeniyle değerlendiremedik. Altınordu, girdiği pozisyonları değerlendirdi ve maçı kazandı, onları tebrik ediyoruz. İzmirli olarak İzmir'den iki takımın play-off'a kalması beni mutlu ederdi ama olmadı. Diğer takımların hakkıymış. Bundan sonra play-off'taki Giresunspor maçı için gerekli çalışmaları yapacağız." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :