Maçın ardından

Maçın ardından

- Göztepe Teknik Direktörü Vural:"Oyuncularımız kazanmak adına gereken her şeyi yaptı"- Samsunspor Teknik Direktörü Özköylü:"Bugün oyuncularıma, dediklerimi yapmadıkları için çok kızgınım"


İZMİR (AA) - TFF 1. Lig'de Samsunspor'u 4-1 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Yılmaz Vural, futbolcularının sergilediği mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yılmaz Vural, Samsunspor'un ilk yarıdaki tek pozisyonda golü bulduğunu, ikinci yarıda ise farklı bir mücadele ortaya koyduklarını anlatarak, "Oyuncularımız kazanmak adına gereken her şeyi yaptı. Rakibe oynama fırsatı vermedik. Toplam 9 gol pozisyonu bulduk ve farklı bir galibiyet aldık. Böyle bir coşkuya ihtiyacımız vardı." dedi.

Vural, diğer İzmir temsilcisi Altınordu'nun da play-off şansının devam ettiğini hatırlatarak, "İki İzmir takımı yıllar sonra play-off oynama fırsatı yakalayabilir. Çıkan takım biz olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.


- Samsunspor cephesi


Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise oyuncularına ilk defa kızgın olduğunu kaydetti.

Eskişehirspor'dan 6 gol yedikleri müsabakada bile oyuncularına kızmadığını aktaran Özköylü, şöyle konuştu:

"İlk yarı her şey bu kadar iyi giderken, ikinci yarı 4 gol yedik. Belki 4 tane daha yiyebilirdik. Bu dağınıklığın bahanesi yok. Her şey lehimizeyken, işin renginin bu kadar değişmesi bizim kabahatimiz. Fırsat verirseniz, faturayı keserler. Maalesef kendi hatalarımız yüzünden son hafta stres altında bir maça çıkacağız. Herkes bireysel olarak kendini gösterme çabası içine girdi ve böyle bir sonuç ortaya çıktı. Bugün oyuncularıma, dediklerimi yapmadıkları için çok kızgınım."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :