Maçın ardından

Maçın ardından

- Gençlerbirliği futbolcusu Serdar Gürler: "İlk 45 dakikayı iyi değerlendirdik. Fazla pozisyon vermedik ama ilk net pozisyonlarında gol atmayı bildiler"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş'a 3-0 mağlup olan Gençlerbirliği'nde milli futbolcu Serdar Gürler, ilk yarıda çok iyi oynadıklarını ancak siyah-beyazlıların ilk net pozisyonda gol attığını söyledi.

Müsabakadan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Serdar, Beşiktaş'ı hafta içi iyi çalıştıklarını ve rakiplerine ilk 45 dakikada pozisyon vermediklerini belirterek, "İlk 45 dakikayı iyi değerlendirdik. Fazla pozisyon vermedik ama ilk net pozisyonlarında gol atmayı bildiler. Vedat'ın kafa vuruşunu Tolga Zengin çok iyi çıkardı. Gol olsa strese gireceklerdi. Bu çizgide mücadeleye devam etmemiz lazım. Haftaya evimizde Antalyaspor karşısında galibiyet almak istiyoruz." diye konuştu.

Takım arkadaşı Aydın Karabulut'un çok etkili oynadığını ancak ona destek veremediğini belirten 25 yaşındaki futbolcu, "Aydın Karabulut çok iyiydi. Ben biraz daha etkili olsaydım maçı başka yöne çevirebilirdik ama bugün hücum anlamında fazla katkı veremedim. Hocam geldiğinden beri bana çok güven verdi. Bugün etkili değildim, oyundan çıkarabilirdi ama bana olan güvenini gösterdi." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :