Maçın ardından

Maçın ardından

Denizlispor Teknik Sorumlusu Yarkın: - "Bütünlüğümüzü korumamız ve Denizlispor'u bu sene ligi istediği yerde bitirmesini sağlamamız lazım"- Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: - "Son dakikada gelen gol bizi mutlu etti. Oynanan futboldan ve skordan memnunum

DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig'de Altınordu'ya 2-1 mağlup olan Denizlispor'un teknik sorumlusu Ferudun Şaban Yarkın, "Bütünlüğümüzü korumamız ve Denizlispor'u bu sene ligi istediği yerde bitirmesini sağlamamız lazım." dedi.

Yarkın, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, iç sahada yine kaybettiklerini, yakaladıkları hızlı hücumları değerlendirememelerinin müsabakanın gidişatını değiştirdiğini kaydetti.

Rakibin kanatlardaki etkinliğini bildiklerini aktaran Yarkın, şöyle konuştu:

"Tedbirlerimizi almamıza rağmen tabii sonuçta sahada futbolcunun bir anlık gafleti ve tedbirsizliği, her iki yarının sonunda yediğimiz iki gol bizi burada mağlup ayrılttı. Fakat takımımızın bundan sonraki performansını artırmamız için biraz daha seyirci desteği ve yönetimin desteğinin artması lazım. Çünkü şu saatten sonra lig daha da zorlaşacak. O yüzden bütünlüğümüzü korumamız ve Denizlispor'u bu sene ligi istediği yerde bitirmesini sağlamamız lazım. Bu konuda herkese görev düşüyor."


-Altınordu cephesi


Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ise müsabakanın ilk 10-15 dakikalık bölümünde topun kendi sahalarında bulunmadığını söyledi.

Sürekli pozisyon ve gol arayan taraf olduklarını, bu sırada penaltıdan bir gol yediklerini kaydeden Eroğlu, buna rağmen oyun disiplininden kopmadıklarını kaydetti. Eroğlu, daha sonra girdikleri bazı gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini belirterek, "Son dakikada gelen gol bizi mutlu etti. Oynanan futboldan ve skordan memnunum. Bütün futbolcularımı kutluyorum. Dört haftalık aradan sonra özlediğimiz bir galibiyetti. Bundan sonra hem futbolumuzu hem de skorumuzu lehimize çevirmeye devam edeceğiz." dedi.

Eroğlu, maçtan sonra oyuncular arasında çıkan tartışma ile ilgili soruya ise şöyle cevap verdi:

"Sıcaktan dolayı ister istemez futbolcuların da enerjisi düşük, her şey yaşanabiliyor, ufak tefek gerginlik olabiliyor. Herhalde bizim futbolcumuzla rakip futbolcu arasında birbirlerini Almanca bir şey söylediler. Ben de çok duymadım. Bu tip şeyler yaşanabilir, son haftalar yaklaşıyor. Gergin ortamlar oluşabiliyor. "

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :