Maçın ardından

Maçın ardından

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Özbalta: "Alınan 1 puan da önemli ama oyuncularımı kutluyorum. Güzel bir mücadele örneği gösterdiler"- Boluspor Teknik Direktörü Çapa: "Takım ikinci devre göstermiş olduğu iyi niyet istek ve arzu görülmeye değerdi. İki t


MERSİN (AA) - TFF 1. Lig'in 20. haftasında Boluspor ile 2-2 berabere kalan Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Memduh Özbalta, "Alınan 1 puan da önemli." dedi.

Özbalta, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, 3 puanı son dakikalarda kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Maçın son 15 dakikasında baskı yediklerini dile getiren Özbalta,"Alınan 1 puan da önemli ama oyuncularımı kutluyorum. Güzel bir mücadele örneği gösterdiler. Oyun disiplininden kopmadılar. Bunun böyle devam etmesini istiyoruz. Biz belki burada puanı kaybettik fakat başka yerde telafi edebiliriz. Bizim öyle gücümüz var." diye konuştu.


- Boluspor cephesi


Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa Mersin'e 3 puan için geldiklerini fakat istedikleri sonucu alamadıklarını kaydetti.

Maça iyi başladıklarını ve golü erken bulduklarını ifade eden Çapa, duran topla beraberlik golünü yediklerini ifade etti.

Rakibi analiz ettiklerinde duran toplarda etkili olduklarını anladıklarını aktaran Çapa, şöyle devam etti:

"Rakipten kazanmış oldukları toplarda da etkili oluyorlardı. Bunun bilincindeydik. Yemiş olduğumuz goller verilen pozisyonlar değil, bireysel anlamda yapmış olduğumuz hatalar. Son haftalarda bu tür hataları biraz fazla yapma başladık ama bugün puan kaybettik. Ancak takım adına çok şey kazandığımızı söyleyebilirim. Çünkü takım ikinci devre göstermiş olduğu iyi niyet istek ve arzu görülmeye değerdi. İki tane topumuz direkten döndü. İki tane rakibimiz çizgiden çıkardı. Bazen siz her ne kadar isterseniz de top sizi istemiyor. Futbol şansının yanında olması gerekiyor. Önümüzdeki hafta evdeki karşılaşmayla artık iyi bir çıkış yakalayıp ondan sonra güzel bir seri yakalamak istiyoruz."

Öte yandan karşılaşmanın ardından bir grup Mersin İdmanyurdu taraftarları, bazı kulüp yöneticileri protesto edince kısa bir gerginlik yaşandı. Araya giren çevik kuvvet ekipleri olayı yatıştırdı.



Maçın ardından

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :